Yardım Rom Önerisi

Devransahinx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Devransahinx
Cihazım
Redmi note 7
Konular
81
Eu rom denedim şarjı yine normalinden hızlı gidiyor masik rom kullanıyorum fakat şarjı yine normalinden hızlı gidiyor, bir ara gayet güzel gidiyordu 7 bucuk saat ekran süresi aldım en yüksek ekran süresidir fakat şimdi yine hızlı gidiyor hiç bir şey yapmadığım hâlde şarjım %100 dü 40 dakika ekran süresi ile 90a düştü önerdiğiniz rom var mı kullanışlı akıllı ağ modu olan ?

melih97

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Melih
Cihazım
Redmi note 8
Konular
85
yo kardeş ben ikisini de kullandım devamlı denemeler yaparım ve reboot bende çok olur ama her boot olduğunda mod uygulanır ve bana da bildirim gelir. sizin kurulumda bir sorun olabilir magisk de tik kaldır/onayla yapıp tekrar deneyebilirsiniz isterseniz.
Yok hocam bu modül öğrenme yetili olduğu için yabancı forumlarda öyle yazıyor tabi her başlatma da telefon titriyor ama pek faydası yok şarj bakımından

Oyla:

Devransahinx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Devransahinx
Cihazım
Redmi note 7
Konular
81
Aynen hocam ben fde tavsiye etmiyorum telefonu yeniden başlatınca sifirlaniyor ama lkt baya farketti
Hocam dediğinizi yükledim, ama ben instagramda mizah sayfası yönetiyorum dmler benim için önemli fakat dediğiniz şeyi yükledim klavyede yavaşlama ve bildirimler geç gelmeye başladı ?

Oyla:

melih97

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Melih
Cihazım
Redmi note 8
Konular
85
Hocam dediğinizi yükledim, ama ben instagramda mizah sayfası yönetiyorum dmler benim için önemli fakat dediğiniz şeyi yükledim klavyede yavaşlama ve bildirimler geç gelmeye başladı ?
Olabilir hocam o zaman dengeli mod kullanın

Oyla:

melih97

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Melih
Cihazım
Redmi note 8
Konular
85
melih97 hocam demek masiki aldattınız :D
Yok hocam öylesine geçeyim dedim bazı yerler İngilizce bayadir da güncelleme gelmedi bugün bakalım iyi güncelleme olursa kalabilirim fakat bu rom sorunlu sanırım telefon durup dururken dönüyor yeniden başlatınca düzeliyor

Oyla:

melih97

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Melih
Cihazım
Redmi note 8
Konular
85
melih97 nasıl donuyor hocam
Hocam mesela alarm çalacakti sabah ekran açılmadı kitlendi telefon birde geçen WhatsApp dan bildirim geldi yine kitlendi belki pil tasarrufu ile ilgili bilmiyorum yoksa bende masik romcuyum öyle değişiklik yaptım

Oyla:

ridvanterzi13

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rıdvan
Cihazım
Mi5 prime
Konular
15
Size 3 gündür kullandığım ve her yönüyle muhteşem bulduğum aosmp romu önerebilirim. Minimal bir rom ve içinde tarayıcı ve takvim uygulaması bile yok. Şarj konusunda 9 saati bulan ekran süresi alıyorum. Yağ gibi akıyor şimdilik hiç bi problem yok. Performans açısından da gayet iyi cihazın donanımını ihtiyaç duyduğunda iyi kullanıyor. Ama pil konusunda unutmamanız gereken bir detay var, hem yoğun kullanım yapıp hem de uzun pil süresi almanız zordur. Maalesef.

Oyla:

melih97

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Melih
Cihazım
Redmi note 8
Konular
85
Size 3 gündür kullandığım ve her yönüyle muhteşem bulduğum aosmp romu önerebilirim. Minimal bir rom ve içinde tarayıcı ve takvim uygulaması bile yok. Şarj konusunda 9 saati bulan ekran süresi alıyorum. Yağ gibi akıyor şimdilik hiç bi problem yok. Performans açısından da gayet iyi cihazın donanımını ihtiyaç duyduğunda iyi kullanıyor. Ama pil konusunda unutmamanız gereken bir detay var, hem yoğun kullanım yapıp hem de uzun pil süresi almanız zordur. Maalesef.
Boşver hocam masik iyidir

Oyla:
Üst Alt