Soru Rom önerisi

ismail78

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Mi max
Konular
50
Arkadaşlar ilk defa rom yüklemek istiyorum, ve hangi rom daha iyi yorumlarsanız çok sevinirim :) bu rom hastalığı banada bulaşmaz inşallah haha--

Iggy Azalea

.
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan
Cihazım
RedmiNote 9 PRO
Konular
28
Suan eu global 8.8.9 kullanıyorum bu rom ondan iyimidir, farkı nedir zamanınızı almazsam

Eu Çin tabanlı romu baz alır hocam, cihazdan cihaza farklılık gösterir romun iyi olması, kimi cihazda global beta iyiyken kimi cihazda eu daha iyidir, siz ikisini de belli bir süre deneyerek cihazınız için en uygun olanını seçin.

Oyla:

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Eu Çin tabanlı romu baz alır hocam, cihazdan cihaza farklılık gösterir romun iyi olması, kimi cihazda global beta iyiyken kimi cihazda eu daha iyidir, siz ikisini de belli bir süre deneyerek cihazınız için en uygun olanını seçin.
Eu romun batarya tüketimi, global beta ya göre daha kötü...demişti dersiniz eğer denersenizwasntme~~:D Cemxcem

Oyla:

sunqfu

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sunqfu
Cihazım
Mi 8
Konular
11
Bunlar güzele benziyor

Oyla:

nido10

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
nadir
Cihazım
mi5s
Konular
1
Hangi romda karar kıldınız bilmiorum Mi5S için ama burda pil ekran süresi çok değişken kişiye göre değişir adam alo whatsap facebook youtube takılır ekran süresi artar bunları gece daha çok kullanırsa ekran ışığı düşer dahada çok gider ama adam oyun falana çok takılır bunuda hep gündüz yaparsa kralı gelse 2.5 3 saati anca bulur burda bakmanız gereken rom un arkasındaki ekip topluluk yani burda 1. Sırayı lineage os rom alır en güvenlidir yüzlerce geliştiricisi vardır düzenli güncelleme gelir basittir kullanımı kolaydır performans ve bataryası iyidir. Bundan sonra hangi romu istersen kurbilirsiniz tabiki oda size kalmış ben

Oyla:
Üst Alt