İnceleme Rom Önerisi [Pixel Experince] 9.0 [Efsane Ekran Kalitesi]

redmi5plus

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Öğrenci
Konular
106

enesfurkanakten

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
9
Google romlarda hemen hemen hepsinde pubg oynarken sandık açıcam shop a giriyorum oyundan atıyor. Ana ekrana geliyor. Normal savaşıyorum vs ama shop a girince kapatıyor oyunu. Bunda öyle bir sorun var mı? Birde MIUI da tam ekran hareketlerine alıştık bunda öyle bir özellik yok sanırım?

redmi5plus

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Öğrenci
Konular
106
Google romlarda hemen hemen hepsinde pubg oynarken sandık açıcam shop a giriyorum oyundan atıyor. Ana ekrana geliyor. Normal savaşıyorum vs ama shop a girince kapatıyor oyunu. Bunda öyle bir sorun var mı? Birde MIUI da tam ekran hareketlerine alıştık bunda öyle bir özellik yok sanırım?
tam ekran hareketi yok ama ana sayfa düğmesini yukarı kaydırındiye bi olay var aynı işlevi görüyor.
pubg de öyle bi sorunla karşılaşmadım.

redmi5plus

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Öğrenci
Konular
106
01/22/2019
1) - 01/21/2019 tarihinden itibaren yapılan tüm değişiklikleri içerir
2) - Dirac için selinux kuralları eklendi (bölüm 2) - Cihazımız üzerinde çalışmayabilir.
3) - Kaynak kodu son
4'e göre güncellendi) - Önceki sürümde kırılan erişim noktası ve usb modem düzeltildi.
2019/01/21
1) - Eklenen aptX görülüyordu.
2) - Karanlık bir tema eklendi.
3) - MIUI 10.1.1.0'dan Dirac blobları eklendi.
4) - Ses yapılandırmasına eklendi (Dirac efektleri).
5) - Grafik blobları LA.UM.7.5.r1-03700-8x96.0 olarak güncellendi.
6) - Çekirdeği 0,132 olarak güncelledi.
7) - Yeniden başlatma seçenekleri (Geliştirici ayarlarına dahil, ayrıca Rusça'ya da tercüme edilmiştir).
8) - Geçici düzeltme - Bir baskı bastığınızda ekranı hızlı bir şekilde açın (gecikme olmaz).
9) - Güvenlik kanalını atla.
10) - Doze işlevi elden geçirildi.
11) - Kulaklık düğmelerini sabitleyin (üç değerli çizgiyi değiştirdi).
12) - XiaomiDoze ve Dirac'ı XiaomiParts'a dönüştürdü (Ön çeviri).
13) -! Diracın tam olarak çalışmaması mümkündür, şu ana kadar sadece test ediyoruz.
14) - Pürüzsüzlük için 100’e swapiness eklendi.
15) - Gelenek olarak, hatırlamadığım küçük düzenlemeler var.
16) - Ekran ayarlarına aktarılan bildirimlerin ve AOD'nin gösterilmesi.
--- Yardımınız için teşekkürler mdeejay ---
MD5: 5041ea97a16894eb3166bc65d22ae58c

beta ya gelen update notları
siteye düşmesi 3-5 gün bulur.

GokhanOfficial

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
13
Ben halen Bootleggers öneriyorum. :) PE'yi denemek istediğimde herkes çok fazla batarya kullandığını söylemişti hiç kalkışmadım bu yüzden. Bootleggers'te Bluetooth gün boyu kapalı kalırsa 12 saat ekran süresi çok rahat alınıyor. Ben Bluetooth kulaklık ile şarkı dinlediğim için bu süreyi kısaltıyor.

AOSP ROM'lar arasında en başarılı bulduğum da bu, şu ana kadar. OxygenOS da denemeye değer bir ROM.
Ekran görüntüleri:

Dipnot: Telefon uygulaması Google Phone isminde geçmekte. İçinde gelen uygulamanın arama kaydı özelliği var ancak konuşmayı arkaya atınca beni zor durumda bıraktığı için ben bunu kullanıyorum. Bu arada ROM'un Nights UI teması bu, menülerin saydam olması ve arka planı yansıtması da bu yüzden. Normalde sizin attığınız görüntülerle aynı tamamı. Alttaki arama barı ayarlardan kapanıp açılabiliyor ancak açıkken pek düzgün çalışmıyor. Google'ın bununla ilgili bir güncellemesini bekliyoruz.

Ancak ekran daha canlı olayını tam anlamadım. Kurulu kernel nedir? Canlı renkler, güncel ekran sürücüleri kaynaklı ise ileride Ghost Screen yaşama ihtimaliniz yüksek. Bunu belirtmek isterim. Bu telefonda stock ROM ile Ghost Screen yaşayan bir kişi vardı forumda. Forcesser

redmi5plus

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Öğrenci
Konular
106
Ben halen Bootleggers öneriyorum. :) PE'yi denemek istediğimde herkes çok fazla batarya kullandığını söylemişti hiç kalkışmadım bu yüzden. Bootleggers'te Bluetooth gün boyu kapalı kalırsa 12 saat ekran süresi çok rahat alınıyor. Ben Bluetooth kulaklık ile şarkı dinlediğim için bu süreyi kısaltıyor.

AOSP ROM'lar arasında en başarılı bulduğum da bu, şu ana kadar. OxygenOS da denemeye değer bir ROM.
Ekran görüntüleri:

Dipnot: Telefon uygulaması Google Phone isminde geçmekte. İçinde gelen uygulamanın arama kaydı özelliği var ancak konuşmayı arkaya atınca beni zor durumda bıraktığı için ben bunu kullanıyorum. Bu arada ROM'un Nights UI teması bu, menülerin saydam olması ve arka planı yansıtması da bu yüzden. Normalde sizin attığınız görüntülerle aynı tamamı. Alttaki arama barı ayarlardan kapanıp açılabiliyor ancak açıkken pek düzgün çalışmıyor. Google'ın bununla ilgili bir güncellemesini bekliyoruz.

Ancak ekran daha canlı olayını tam anlamadım. Kurulu kernel nedir? Canlı renkler, güncel ekran sürücüleri kaynaklı ise ileride Ghost Screen yaşama ihtimaliniz yüksek. Bunu belirtmek isterim. Bu telefonda stock ROM ile Ghost Screen yaşayan bir kişi vardı forumda. Forcesser
kurulu kernel rom ile gelen kernel
ekran olayı işe şöyle
5) - Grafik blobları LA.UM.7.5.r1-03700-8x96.0 olarak güncellendi.
ghost screen olacağını düşünmüyorum.

Darkblues

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
REDMİ NOTE 4
Konular
2
Stock tabanlı rom kullanıyorum bu hafta ghost screen oluştuğunu gördüm custom rom denedim sorun devam ediyor ghost screenin bir çözümü varmı acaba ?

GokhanOfficial

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
13
Stock tabanlı rom kullanıyorum bu hafta ghost screen oluştuğunu gördüm custom rom denedim sorun devam ediyor ghost screenin bir çözümü varmı acaba ?
Dark Ages kernel deneyin. Hangi custom ROM bu arada?

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk

Darkblues

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
REDMİ NOTE 4
Konular
2
Şuan miroom kullanıyorum dark angel kernel stock tabanlı romlarda wifi sıkıntısı yaratıyor wifi açılmıyor

Üst Alt