S
skyman
Guest
Mi mix 2 için rom yok galiba ya da ben göremedim
farklı bir launcher kurarak kaldırmak mümkünHocam ekranı altındaki Google arama barını kaldırmak mümkün mü?
2s için varMi mix 2 için rom yok galiba ya da ben göremedim
tam ekran hareketi yok ama ana sayfa düğmesini yukarı kaydırındiye bi olay var aynı işlevi görüyor.Google romlarda hemen hemen hepsinde pubg oynarken sandık açıcam shop a giriyorum oyundan atıyor. Ana ekrana geliyor. Normal savaşıyorum vs ama shop a girince kapatıyor oyunu. Bunda öyle bir sorun var mı? Birde MIUI da tam ekran hareketlerine alıştık bunda öyle bir özellik yok sanırım?
kurulu kernel rom ile gelen kernelBen halen Bootleggers öneriyorum. PE'yi denemek istediğimde herkes çok fazla batarya kullandığını söylemişti hiç kalkışmadım bu yüzden. Bootleggers'te Bluetooth gün boyu kapalı kalırsa 12 saat ekran süresi çok rahat alınıyor. Ben Bluetooth kulaklık ile şarkı dinlediğim için bu süreyi kısaltıyor.
AOSP ROM'lar arasında en başarılı bulduğum da bu, şu ana kadar. OxygenOS da denemeye değer bir ROM.
Ekran görüntüleri:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Dipnot: Telefon uygulaması Google Phone isminde geçmekte. İçinde gelen uygulamanın arama kaydı özelliği var ancak konuşmayı arkaya atınca beni zor durumda bıraktığı için ben bunu kullanıyorum. Bu arada ROM'un Nights UI teması bu, menülerin saydam olması ve arka planı yansıtması da bu yüzden. Normalde sizin attığınız görüntülerle aynı tamamı. Alttaki arama barı ayarlardan kapanıp açılabiliyor ancak açıkken pek düzgün çalışmıyor. Google'ın bununla ilgili bir güncellemesini bekliyoruz.
Ancak ekran daha canlı olayını tam anlamadım. Kurulu kernel nedir? Canlı renkler, güncel ekran sürücüleri kaynaklı ise ileride Ghost Screen yaşama ihtimaliniz yüksek. Bunu belirtmek isterim. Bu telefonda stock ROM ile Ghost Screen yaşayan bir kişi vardı forumda. Forcesser
Dark Ages kernel deneyin. Hangi custom ROM bu arada?Stock tabanlı rom kullanıyorum bu hafta ghost screen oluştuğunu gördüm custom rom denedim sorun devam ediyor ghost screenin bir çözümü varmı acaba ?