Hangisi hangisi hangi AOSP pil için uğraşılmaz lite hangisi6.0 sürümünde bildirim sıkıntısı yaşamadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ben aosp tercih ederim
Pil için lite rom tavsiyeniz nedir slimrom atomicos ve benzeri önerilerinizHangisi hangisi hangi AOSP pil için uğraşılmaz lite hangisi
hocam illa pil aşınması için saf istiyor iseniz pixel experince o saf android gibi herşey google uygulması onda max 10 saat aldım ama bu romda 14 saati gördüğüm olduHangisi hangisi hangi AOSP pil için uğraşılmaz lite hangisi
Pil için lite rom tavsiyeniz nedir slimrom atomicos ve benzeri önerileriniz
kernelin bug'ı olabilir veya kernel sadece miui ile uyumludurKerneli kurdugumda wifi calismaz hale geldi ilginc
Soru - Oyun Odaklı RomEyvallah teşekkür,
Opengapps kardeşleri cihazına sokmam senkronizasyon cihazı yeterince yoruyor
Demem o ki slimrom atomicos aicp aoscp dotos gibi minimum batarya tüketen rom arıyorum kıstasım uygulama kullanım süresi bekleme ve ekran süreleri önemli
Rica edince bahsettiğim romlar Harici
kernelin bug'ı olabilir veya kernel sadece miui ile uyumludur
Soru - Oyun Odaklı Rom
bu konuya bir bakın isterseniz
belki rom'un bug ı olabilir 3 gb ram+ 625 işlemcinin sıkıntı yaratacağını düşünmüyorumŞu anda aosp extented 6.0 yüklü sorun yaşamadım diyebilirim ekran sürem de 9 saatin üzerinde sadece çoklu uygulama açmada multitasking sıkıntı var sanırım bunu aşamayacağim 3gb ram yetersiz geliyor anlaşılan
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi