Yardım Rom önerisi alalım hemen

CAPİTAL

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Molly
Cihazım
9TPRo
Konular
26
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
RevOS 20.1.31
Telefon Modeli
Mi9T Pro
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar herkes önerdiği romu elle tutulabilir sebepleriyle yazarsa hepimiz birbirimize yardımcı olabiliriz. Böylece çok savunduğumuz romdan daha iyi bir rom varsa görmüş olup ona da geçebiliriz. Hepimizin faydasına..

sese61

Security
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selçuk
Cihazım
Mi 9
Meslek
Güvenlik
Konular
18
Neden eu hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aynen duruyor cihazda 20.3.5
Çalışan,romu yapan ekip profesyonel. Sürekli guncelleme alıyor ve her costom rom eninde sonunda ariza cikarir durumu eu da yok. Ben yaşamadım,yasayan da görmedim mi9 ve diger ust seviye cihazlar icin diyorum. Bir de marka algisi oluşmuş diye de olabilir :) en meşhuru en iyisi olur illaki algisi varya o var galiba bende de. Dedigim gibi kurayim da bin tane ayar yapip romu kendine getireyim durumu yok. Kur direkt kullan :)

Oyla:

kylt

*_*
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Lavender
Meslek
not yet
Konular
103
Çalışan,romu yapan ekip profesyonel. Sürekli guncelleme alıyor ve her costom rom eninde sonunda ariza cikarir durumu eu da yok. Ben yaşamadım,yasayan da görmedim mi9 ve diger ust seviye cihazlar icin diyorum. Bir de marka algisi oluşmuş diye de olabilir :) en meşhuru en iyisi olur illaki algisi varya o var galiba bende de. Dedigim gibi kurayim da bin tane ayar yapip romu kendine getireyim durumu yok. Kur direkt kullan :)
Bende seviyorum eu fakat arayüz kasiyordu.
Masik çok iyi bence de tek bir kişi yapıyor bir de

Oyla:

CAPİTAL

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Molly
Cihazım
9TPRo
Konular
26
Bende seviyorum eu fakat arayüz kasiyordu.
Masik çok iyi bence de tek bir kişi yapıyor bir de
Eu beta son güncellemede ekran altına çubuk gelmişti fakat animasyonlar telefon kasıyordu. Son durum nedir

Oyla:

Ottomanprince

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kuzey
Cihazım
Mi 9 se
Konular
35
Masik çok öneren var masikle diğer romları miroom revos vb. Karşılaştırırsak yorumlarınız nedir
miroom ve revosu kullanmadim ilk kullandigim rom eu betaydi ve yani telefonun orjinal romu gibiydi her yenilik ve her uygulamalar guncel oluyordu, eu stabile gecmistim orda sarj sikintisi yasadim arkadaslar mi 9 se icin masik x i onersdiler begendim arayuzu amoled icin cok iyi gelistirilmis guzel kisiselestiremleride mevcud ama surekli guncelleme almiyor ve cok sade geldi bana yenilikleri sevdigim icin eu ya gecmeyi dusunuyorum eger bi sikinti yoksa arkadaslarinda desigi gibi em iyi gelistirilen rom eu rom

Oyla:

kylt

*_*
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Lavender
Meslek
not yet
Konular
103
miroom ve revosu kullanmadim ilk kullandigim rom eu betaydi ve yani telefonun orjinal romu gibiydi her yenilik ve her uygulamalar guncel oluyordu, eu stabile gecmistim orda sarj sikintisi yasadim arkadaslar mi 9 se icin masik x i onersdiler begendim arayuzu amoled icin cok iyi gelistirilmis guzel kisiselestiremleride mevcud ama surekli guncelleme almiyor ve cok sade geldi bana yenilikleri sevdigim icin eu ya gecmeyi dusunuyorum eger bi sikinti yoksa arkadaslarinda desigi gibi em iyi gelistirilen rom eu rom
Özellik istiyorsan miui pro ben masikde kullandım miroomda eu da revosda aralarında en iyisi RevOS ve masik ikisi aynı biri birinden iyi diyemiyorsunuz

Oyla:

CAPİTAL

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Molly
Cihazım
9TPRo
Konular
26
Özellik istiyorsan miui pro ben masikde kullandım miroomda eu da revosda aralarında en iyisi RevOS ve masik ikisi aynı biri birinden iyi diyemiyorsunuz
Hocam elbet yine de bir artı yani vardır aralarından birininangel~~

Oyla:

Ottomanprince

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kuzey
Cihazım
Mi 9 se
Konular
35
peki hocam masik eu dan iyidir diyebiliyormusunuz

Oyla:
Üst Alt