- Adım
- Tuğrul
- Cihazım
- Mi 5
- Konular
- 13
Epic rom kullanıyorum şuan mi5 prime chiazimda çok memnunum hocam şarj süresi de bence fazlasıyla yeterli
Anladığım kadarıyla RR Rom yükleyeceksiniz...çok isabetli bir karar...RR Rom, Rom'ların en Kral'ıdır....O kadar çok özelleştirmesi varki, tüm ayarları yapmanız bile 2 hafta sürecek ve umarım sizde beğenir ve vazgeçilmez romunuz olur....İndirdiğim tüm ROM lar 1 GB den aşağı değil. Ancak bu 580 küsür MB olması gerçekten çok şaşırttı beni. Malum sınav haftası, bilgisayarımı okulda bıraktım. Yarın çocukları yazılı yaparken bir yandan da ROM u kuracağım
İlgin için teşekkür ederim. Yarın yorumlarımı aktaracağım
Sizin cihazınızın adı Sagit diye geçerMi6 kullanıyorum. Siteye baktım ancak model numarası göremedim bir türlü. Harfli kodlama vardı hep.
580 mb olan sadece rom dosyası gapps paketi yüklemeyi unutmayınİndirdiğim tüm ROM lar 1 GB den aşağı değil. Ancak bu 580 küsür MB olması gerçekten çok şaşırttı beni. Malum sınav haftası, bilgisayarımı okulda bıraktım. Yarın çocukları yazılı yaparken bir yandan da ROM u kuracağım
İlgin için teşekkür ederim. Yarın yorumlarımı aktaracağım
580 mb olan sadece rom dosyası gapps paketi yüklemeyi unutmayın
MI 5s Eu Beta 7.12.21
harunserefli hocam. Gapps paketini nereden indirebilirim? Link vermeniz mümkün mü?
Son olarak bu ROM da yüz tanıması ile ekran kilidi açma özelliği var mı?
Yanıt ve ilgileriniz için şimdiden teşekkür ederim
Buyrun.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
arm64/7.1/pico
Romu flaşladıktan sonra teli açmadan gapps flaşlayabilirsin.ARM64/7.1/pico olanı indirdim.
Sanırım yanlışım yoksa rom kurulumundan sonra twrp ile flash yapacağım bunu ?
Herkese minnettarım. Teşekkürler...
baktım hocam da sunucudaki klasörü boş görünüyor farklı bir yerden de vermek istemiyorum emin olmadığım için rom kaynağından.Mi6 kullanıyorum. Siteye baktım ancak model numarası göremedim bir türlü. Harfli kodlama vardı hep.
Tamamdır hocam. Teşekkür ederim ilgi için.baktım hocam da sunucudaki klasörü boş görünüyor farklı bir yerden de vermek istemiyorum emin olmadığım için rom kaynağından.
Çok teşekkürler.Anladığım kadarıyla RR Rom yükleyeceksiniz...çok isabetli bir karar...RR Rom, Rom'ların en Kral'ıdır....O kadar çok özelleştirmesi varki, tüm ayarları yapmanız bile 2 hafta sürecek ve umarım sizde beğenir ve vazgeçilmez romunuz olur....
Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
[doublepost=1514959583,1514959529][/doublepost]
Sizin cihazınızın adı Sagit diye geçer
Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
Yuz tanima yok fakat bir cok ozellik mevcutharunserefli hocam. Gapps paketini nereden indirebilirim? Link vermeniz mümkün mü?
Son olarak bu ROM da yüz tanıması ile ekran kilidi açma özelliği var mı?
Yanıt ve ilgileriniz için şimdiden teşekkür ederim