Rom öneri

burak0640

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Xiaomi Mi 5Prim
Konular
42
Beyler Mi5 prime kullanıyorum rom önerir misiniz Lineage 15 kullandım hoşuma gitti Android 8 olması miui proda hoş ama ısınamadım home tuşu ile uyandırmadan açma özellikli bol detaylı ve performanslı öneri

monvance

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ÖmerF Koca
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Öğrenci
Konular
34
hocam pro kullanmışsınız daha fazla detay için aosp den donmeyin bence. vede bu konu forumda çok açıldı. forumda gezinirsen fikir sahibi olursun

andersin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ersin
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
4

muiupro - epicrom v.s ne kadar denediysem oralarda kalamadım şiddetle tavsiye ederim. 1 hafta oldu diyebilirim greenify ile beraber ekran süresi 7 saati görüyor rahat bir şekilde.bende mi5s var sizde de aşağı kalır yanı olacağını sanmıyorum.

burak0640

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Xiaomi Mi 5Prim
Konular
42
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

muiupro - epicrom v.s ne kadar denediysem oralarda kalamadım şiddetle tavsiye ederim. 1 hafta oldu diyebilirim greenify ile beraber ekran süresi 7 saati görüyor rahat bir şekilde.bende mi5s var sizde de aşağı kalır yanı olacağını sanmıyorum.
Saol kardeş indirdim baya özellik var hoşuma gitti

Bawer21

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İnan
Cihazım
Poco F3
Konular
4

[doublepost=1514897875,1514897832][/doublepost]Cihaz fark eder mi? Yoksa direkt son sürüm yüklemek yeterl mi?

andersin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ersin
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
4
[doublepost=1514897875,1514897832][/doublepost]Cihaz fark eder mi? Yoksa direkt son sürüm yüklemek yeterl mi?
Fark eder hocam hangi cihaz kullanıyorsanız ona göre rom vardır model verirsen yardımcı olayım

mavisular

::..Hayat Sınavdır..::
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sehmuz
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Öğretmen
Konular
36

Hocam bende de mi5s var. Bu ROM un Türkçe dil desteği var mı? Öyle bir yazdınız ki aklıma girdi. Mutlaka bu akşam kuracağım. Greenify ayarlarınızın screenshots larını paylaşmanızı istesem ayıp etmiş olur muyum ? Son olarak mi5s için download linkini yazarsanız çok ama çok memnun olurum.

Verdiğim rahatsızlıktan dolayı şimdiden özür dilerim... Cevabınızı bekliyorum

andersin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ersin
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
4
Hocam bende de mi5s var. Bu ROM un Türkçe dil desteği var mı? Öyle bir yazdınız ki aklıma girdi. Mutlaka bu akşam kuracağım. Greenify ayarlarınızın screenshots larını paylaşmanızı istesem ayıp etmiş olur muyum ? Son olarak mi5s için download linkini yazarsanız çok ama çok memnun olurum.

Verdiğim rahatsızlıktan dolayı şimdiden özür dilerim... Cevabınızı bekliyorum

merhaba hocam estafirullah biz burada birbirimizle birşeyler paylaşmak için vazır inceliğiniz için ben teşekkür ederim.

adresinden indirebilirsiniz. Türkçe dil desteği mevcuttur. rom içinde özelleştirme bölümünü dahi türkçedir hiç yabancı dil bir şeyle karşılaşmadım. bu rom dışında mooke lineage os da güzel ama android 7.1.2 sürümünde en ideali bu.

greenify ayarları sadece oyun ve bazı uygulamaları uyuturum malum ellerinizden öğer 4 yaşında oğlum var oyun yüklemekte üzerine yoktur :D
son olarak greenify yasal yoldan almanızı tavsiye ve rica ederim. babamın oğlu diye değil işini sağlam yapan bir arkadaş olduğu içindir.

mavisular

::..Hayat Sınavdır..::
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sehmuz
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Öğretmen
Konular
36
İndirdiğim tüm ROM lar 1 GB den aşağı değil. Ancak bu 580 küsür MB olması gerçekten çok şaşırttı beni. Malum sınav haftası, bilgisayarımı okulda bıraktım. Yarın çocukları yazılı yaparken bir yandan da ROM u kuracağım :)

İlgin için teşekkür ederim. Yarın yorumlarımı aktaracağım

Üst Alt