Soru Rom öneri yapar mısınız

burak0640

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Xiaomi Mi 5Prim
Konular
42
İyi günler herkese.
Şuan son sürüm eu betadayım. Ama şarj 5 saat anca gidiyor ve bazen kasmalar oluyor. Aosp olur miui olur farketmez hangi rom sürüm önerirsiniz. Miui10-11 farketmez sadece telefon stabil ve şarjı iyi olsun

yunuscicek

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
yunus
Cihazım
Mi 13 Ultra
Meslek
Muhasebeci
Konular
3
Mi room 11.0.6.1 yükle o zaman

Redmi K20 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

burak0640

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Xiaomi Mi 5Prim
Konular
42
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
burak0640,

Bu Rom işi "kullanıcıdan kullanıcıya, cihazdan cihaza, aynı cihaz olsa bile ,kurulumdan kuruluma, operatörden operatöre, baz istasyonuna uzaklık-yakınlık vs bir sürü ekran süresini/performansını etkileyen neden/sebep var..." bu yüzden kullanıcı ,romları deneyip kendine uygun olan romu bulup onu kullanmalı..

efeleoo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ali
Cihazım
redmi not4
Konular
1
aosp veya miui tabanlı tüm romları denedim. forumda mi9t yada k20 için göremedim ben varsa özür dilerim. pil ve akıcılık olarak hellas romu keşfettim. eu tabanlı yunan geliştirciler düzenlemiş sanırım eu romlarla kurulum ve özellik olarak aynı. fakat hem stabil hem akıcı hem de pil efsane. denediğim 3 adet romu var miui 11 satabil vçv11.0.6.0 versiyonu en hızlısı en akcısı link aşağıda
miui 12 v.12.0.06 olanı hızlı kasma yok stabil pil süper link
en son çıkan miui 12 v.1.1.0 stable olanı da yeni deniyorum ama biraz yavaş geldi pil fena değil linki

kurulum eu romlarla aynı forumu araştırınız. kurduktan sonra en son başlatmadan format data yapmanızı öneririm. bun arın en iyisi bence miui 11 kesinliklle. 11 bana yeter derseniz en iyisi o hızlı akıcı uçuyor pil harika ;) kolay gele

mad_080

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Ali
Cihazım
Mi9T 6/128
Konular
4
aosp veya miui tabanlı tüm romları denedim. forumda mi9t yada k20 için göremedim ben varsa özür dilerim. pil ve akıcılık olarak hellas romu keşfettim. eu tabanlı yunan geliştirciler düzenlemiş sanırım eu romlarla kurulum ve özellik olarak aynı. fakat hem stabil hem akıcı hem de pil efsane. denediğim 3 adet romu var miui 11 satabil vçv11.0.6.0 versiyonu en hızlısı en akcısı link aşağıda
en son çıkan miui 12 v.1.1.0 stable olanı da yeni deniyorum ama biraz yavaş geldi pil fena değil linki

kurulum eu romlarla aynı forumu araştırınız. kurduktan sonra en son başlatmadan format data yapmanızı öneririm. bun arın en iyisi bence miui 11 kesinliklle. 11 bana yeter derseniz en iyisi o hızlı akıcı uçuyor pil harika ;) kolay gele
Miui 11 indiriyorum deneyeceğim.

Kergitli

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Erhan
Cihazım
Mi9T
Konular
3
bu sitede tanıtılan custom romların hepsini denedim. hepsinde stabil olmayan taraflar var. İşin özünde hiç birini uzun vade kullanamadım.
eu rom stabil sürümünü yükledim bi senedir kafam rahat

eayaz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
enes
Cihazım
Mi9T
Konular
13

Miu hellas 11.0.6 , miroom 11.0.6 ya göre daha iyi mi pil performansı veriyor ? Şu an miroomdayim geçmeye değer mi

efeleoo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ali
Cihazım
redmi not4
Konular
1
Miu hellas 11.0.6 , miroom 11.0.6 ya göre daha iyi mi pil performansı veriyor ? Şu an miroomdayim geçmeye değer mi
bence kesinlikle denemeye değer hem pil hem akıcılık

Üst Alt