Resmi LOS rom çıkmadan ben pek miui'yi bırakmayı düşünmüyorum açıkcası.Deneyen varsa yorum bekliyoruz
Ben yarın akşam anca deneyebilirim
Tercih meselesi tabikiResmi LOS rom çıkmadan ben pek miui'yi bırakmayı düşünmüyorum açıkcası.![]()
Bir ara bende oyle her romu dener olmuştum,aslında miui 10 rom'lar için xposed kullanılabilir hale gelse hiç LOS kullanmam açıkcası.Tercih meselesi tabikiAOSP tabanlı romlar daha akıcı ama MIUI romlar görsel olarak daha hoş
Benim sorunum yeni bir rom görünce denemeden duramıyorum![]()
LineageOS'ta sevdiğiniz özellikler neler peki?Bir ara bende oyle her romu dener olmuştum,aslında miui 10 rom'lar için xposed kullanılabilir hale gelse hiç LOS kullanmam açıkcası.![]()
Değişiklik listesi var mı hocam?Yeni sürüm ile güncellendi
Havoc-OS-v2.1-20190112-dipper-Official.zip
İlk başta tabiki arayüzde ki akıcılık.3. part yazılımlar ile geliştirilebilir olması çok hoşuma gidiyor istediğin cihazın bir özelliği o roma uyarlanabiliyor bu hoşuma giden bir özellik.Gerçi son dönemlerde miui romlarada baya bir özelleştirme yapılabiliyor öncede pek yapılamıyordu.İşin özü romla gelen hazır özelliktense benim o özelliği eklemem daha çok hoşuma gittiği için LOS'ye ayrı bir hayranlığım var.LineageOS'ta sevdiğiniz özellikler neler peki?