Twrp wipe sekmesi altından format seçeneğini seçip ''yes'' yazarak formatı onaylayın. (temiz kurulum öneriliyor.) Yalnız fotoğraflar da dahil tüm veriler silinir. Önemli dosyalarınız varsa yedek almanızı öneririm. Daha sonra twrp ekranındayken firmware, rom ve gapps ziplerini bilgisayarınızdan telefonunuza atın. Ardından twrp üzerinden sırasıyla mi5s için çıkan son firmware dosyasını - Rom dosyasını - android pie için olan Gapps paketini yüklemelisiniz. Bu üç işlemi tamamladıktan sonra telefonu yeniden başlatın.Bu romu en düzgün şekilde nasıl yüklerim hangi aşamaları izlemeliyim.
Twrp yüklü cihaz
Hocam selamlar şuan ben de yerli CT 9.4.18 yüklü .21 nisanda yeni güncelleme geldi.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Ayrıca firmware içinde değil mi biz mi indireceğiz neyi indireceğiz o olay nasıl .Hocam selamlar şuan ben de yerli CT 9.4.18 yüklü .
Ben bu romu kurmak istedim fakat gaps için tıkladığımda arm64 Android sürümleri ve son olarak bşk birşey daha çıkıyor onlar ne neye göre seçeceğim
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Önce şu linkteki firmware i indirAyrıca firmware içinde değil mi biz mi indireceğiz neyi indireceğiz o olay nasıl .
Yardımcı olursanız sevinirim
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Geçen hafta romun son sürümünü kurdum resmen akıyordu. Ön yükleme ve uygulama yükleme hızı harikaydı ama enteresan şekilde romda ses çıkmıyor çok düşük alarm bile neredeyse duyulamayacak kadar düşüktü ve tekrar miui roma geçiş yaptımMerhabalar, bu romlaLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirromu kullananlar varsa hangisini tavsiye eder. Uzu süredir Epic rom kullanıyorum ve değişiklik zamanım geldi artık.
Geçen hafta romun son sürümünü kurdum resmen akıyordu. Ön yükleme ve uygulama yükleme hızı harikaydı ama enteresan şekilde romda ses çıkmıyor çok düşük alarm bile neredeyse duyulamayacak kadar düşüktü ve tekrar miui roma geçiş yaptım
MI 5s MiuiCt 9.4.25