Wipe işlemlerini doğru yaptığınızdan emin olun lütfenNe yaptiysam romu calistiramadim. Sürekli Mi yazısında kalıyor. Farklı twrp kurup denedim sonuç değişmedi. Ne yaptıysam olmadi.
şimdiye kadar onlarca rom kurdum ama bu rom ne hikmetse her türlü denememe rağmen calistiramadim.Wipe işlemlerini doğru yaptığınızdan emin olun lütfen
şimdiye kadar onlarca rom kurdum ama bu rom ne hikmetse her türlü denememe rağmen calistiramadim.
bende de aynı sorun oldu, son sürümle alakalı olabilir belkide
Sürekli mi yazısında kalıyor tek hata bu. Farklı twrp yükleyip denedim. 10.3.2 10.3.1 10.2.2 10.2.3 stabil kurup denedim sonuç yine aynı. şuan 10.2.3 sürümündeyim twrp 1217.
dediğinizi yaptım 1227 kurdum önce sonra telefon hafızasına atıp kurdum yine mi yazısında kalıyorÖncelikle cihazınıza twrp 1227 kurmalısınız daha sonra cihaza format data yapmalısınız herşey silenecek cihazın hafızası dahil daha sonra bilgisayardan telefonun hafızasına bu romu atıp flashlama yapabilirsiniz mi yazısında kalmayacaktir.
dediğinizi yaptım 1227 kurdum önce sonra telefon hafızasına atıp kurdum yine mi yazısında kalıyor