- Adım
- Alpaslan
- Cihazım
- Mİ 8 SE
- Konular
- 19
Hadi yaa. işte tam detaylı araştırmadan yükleyince böyle oluyor. peki şimdi ne yapacağım ?Bu modülü magisk üzerinden kuracaktınız.
Hadi yaa. işte tam detaylı araştırmadan yükleyince böyle oluyor. peki şimdi ne yapacağım ?Bu modülü magisk üzerinden kuracaktınız.
Pitchblack üzerinde magisk yöneticisi var mı? Eğer varsa magisk yöneticisinden Quickswitch modülünü kaldırınHadi yaa. işte tam detaylı araştırmadan yükleyince böyle oluyor. peki şimdi ne yapacağım ?
Eğer bu yoksa romu tekrar kurmaktan başka çare yokPitchblack üzerinde magisk yöneticisi var mı? Eğer varsa magisk yöneticisinden Quickswitch modülünü kaldırın
Yok hocam, ben recovery nin arayüzüne giremiyorum hiç. başında kalıyor öyle menü gelmiyor.Pitchblack üzerinde magisk yöneticisi var mı? Eğer varsa magisk yöneticisinden Quickswitch modülünü kaldırın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Eğer bu yoksa romu tekrar kurmaktan başka çare yok
Yok hocam, ben recovery nin arayüzüne giremiyorum hiç. başında kalıyor öyle menü gelmiyor. Yani romu nasıl kuracağım ben recoverye girmeden. Önce bir recovery yüklemem lazımPitchblack üzerinde magisk yöneticisi var mı? Eğer varsa magisk yöneticisinden Quickswitch modülünü kaldırın
Eğer bu yoksa romu tekrar kurmaktan başka çare yok
şimdide mi logosunda kaldı, twrp de gitti sistemde gitti.Yok hocam, ben recovery nin arayüzüne giremiyorum hiç. başında kalıyor öyle menü gelmiyor.
Yok hocam, ben recovery nin arayüzüne giremiyorum hiç. başında kalıyor öyle menü gelmiyor. Yani romu nasıl kuracağım ben recoverye girmeden. Önce bir recovery yüklemem lazım
Ayarlardan Ses bölümüne gir, orada Titreşim ve dokunsal geri bildirim kısmına gir, gelen arama bildirimlerini aç. Büyük ihtimalle burasıdır dediğin yer. Çünkü o ayarları bende aradım ve bulamadım ama en yakın seçenek burası geldi.EVOLUTION 4.2 YÜKLEDİM.
gayet güzel çalışıyor.
şu ayar nereden yapılıyor acaba. diğer birçok romda mevcut.
çağrı cevaplandığında titret
çağrı meşgule attığında titret
karşı taraf çağrıyı sonlandordoğında titret
Truecaller kullanıyorum varsayılan olarak. Premium APK kullanın amaCevapsız arama olmadığı halde sürekli cevirici ekranina girip çıktığında cevapsız bildirimi geliyor durum çubuğuna enteresan şekilde çözemedim
Ayrıca çeviri ekrani son aramalar çağrılar çeviriciyi sonlandırıp tekrar acmadan güncellenmiyor örneğin son arama yaptığın birini tekrar çeviriyi açtığında göremiyosun kapatıp açıyorum ceviriciyi o şekilde çıkıyor buda garip
Ben kullanıyorum otg olarak görüyor.Android 10da sanırım hiçbir aosp romda USB otg olarak görmüyor.
USB flash diskimi otg olarak takınca, cihaz şarj aleti olarak görüyor.
Truecaller kullanıyorum varsayılan olarak. Premium APK kullanın ama
Ben kullanıyorum otg olarak görüyor.
Aynen bende de görüyor görmese halimiz harapti zaten