Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sebeke de problem vardi bir önceki sürümde sürekli kopup duruyordu ayrıca görüşme sırasında bazen çekim gücü en az a inip duruyordu ve Türkçe olmayan bir kısım var kac sefer dile getirdim düzeltilmemisti Google play üzerinden bir uygulama indirirken durum cubugunda inen uygulamanin süresi hakkında örneğin 15 secs kaldı diyordu ceviren arkadaş sanırım saniye ve dakikanin turkcesini bilmiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ayrıca cift hat kullananlar için en can sıkıcı durum ikinci hattı kapatınca sinyal simgesi çarpı halinde orada kalıyor onun da ordan kalkmasi güzel olur ama bu olmuyor malesef.
Sebeke de problem vardi bir önceki sürümde sürekli kopup duruyordu ayrıca görüşme sırasında bazen çekim gücü en az a inip duruyordu ve Türkçe olmayan bir kısım var kac sefer dile getirdim düzeltilmemisti Google play üzerinden bir uygulama indirirken durum cubugunda inen uygulamanin süresi hakkında örneğin 15 secs kaldı diyordu ceviren arkadaş sanırım saniye ve dakikanin turkcesini bilmiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ayrıca cift hat kullananlar için en can sıkıcı durum ikinci hattı kapatınca sinyal simgesi çarpı halinde orada kalıyor onun da ordan kalkmasi güzel olur ama bu olmuyor malesef.
En son sürüm nRomu kurdum gün boyu kullandım.
Şöyle söyleyeyim MIUI 11 yanında halt etmiş .
Yeni başlatıcısı, simge konumlandırma , boyutlandırma, değiştirme uygulama yazıları,hatta tüm sistem yazılarını değiştirme var (italik olmuyor sanırım bug).
Enfes akıcı bir romdu. Hani görsel olarakta doyurucu bir rom.
Oynadığım oyunda , android 10 fake GPS sistem uygulamasına donusemediginden üzülerek 11.03 geri döndüm.
Şuan 11.03 ve arada anlık şebeke kopmalarini yine yaşıyorum.
Bu romda öyle birşey yok.