Emre değil Enes BarutçuLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirLinki xda'daki pixel experience adroid 10 konusundaki yorum kısmından aldım. Şuan EvolutionX 4.0'da, bu firmware ile her şey sorunsuz çalışıyor. Yakınlık sensörü, wifi, mobil veri her şey olması gerektiği gibi. Kullanmak isteyenler bu firmware ile temiz kurulum yapsınlar.
Edit: Ek olarak modem kurmayın.
Edit2: Emre Barutçu kardeşime teşekkür ederim.
Nasil yani frimware sayesinde herhangi bir problem olusmadi mi heyecanlandim yemin ederimLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirLinki xda'daki pixel experience adroid 10 konusundaki yorum kısmından aldım. Şuan EvolutionX 4.0'da, bu firmware ile her şey sorunsuz çalışıyor. Yakınlık sensörü, wifi, mobil veri her şey olması gerektiği gibi. Kullanmak isteyenler bu firmware ile temiz kurulum yapsınlar.
Edit: Ek olarak modem kurmayın.
Edit2: Emre Barutçu kardeşime teşekkür ederim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Emre değil Enes Barutçu
Şuan kullanıyorum hiçbir sıkıntı yokNasil yani frimware sayesinde herhangi bir problem olusmadi mi heyecanlandim yemin ederim
frimware yi romdan önce mi sonra mı kuruyoruz ?Şuan kullanıyorum hiçbir sıkıntı yok
Once frimeware olmali hocamfrimware yi romdan önce mi sonra mı kuruyoruz ?
şimdi kurdum sensör sorunu yok ama kamera portreye geçince baglanılamadı hatası veriyor sizde de aynı sorun mevcut mu acaba ? bu hatanın modem ile alakası var mı ? bildiğim kadarı ile EvolutionX 4.0 a yeni geldi miui camera.. yazılımsal hata mı yoksa modem ile mi alakalı sizce ?Once frimeware olmali hocam
Yazilimsal hocam android q gcam kurup kullaninşimdi kurdum sensör sorunu yok ama kamera portreye geçince baglanılamadı hatası veriyor sizde de aynı sorun mevcut mu acaba ? bu hatanın modem ile alakası var mı ? bildiğim kadarı ile EvolutionX 4.0 a yeni geldi miui camera.. yazılımsal hata mı yoksa modem ile mi alakalı sizce ?
tesekkürler her sey içinYazilimsal hocam android q gcam kurup kullanin