Rom [ROM] [OFFİCİAL] [10.0] EvolutionX 4.0 Sirius

softwarexpert

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ 8 SE
Konular
14
Bu arada hocam son stabil rom un modem dosyasını kullanınca da wifi uçuyor haberin olsun :DDD onu da editledim denedim falan ama cıkcık malesef
Şu şebeke problemi olmasa cihazi daha verimli kullanacağız da işte maalesef öyle bir imkan yok facepalm~~

loradona

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa Yama
Cihazım
mi 8 se
Konular
1
Şu şebeke problemi olmasa cihazi daha verimli kullanacağız da işte maalesef öyle bir imkan yok facepalm~~
Neyse bir süre sensörsüz kullanalım bakalım. 1-2 haftaya olacak gibi değilse döneriz android 9 a geri :(

ertancetin

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertan
Cihazım
Mi 8 SE
Meslek
Mali Müşavir
Konular
63
Boot animasyon kolay hocam. Bulup flashlarsınız. Önemli olan temel özellikleri çalıştırabilmek. Yok yakınlık sensörü yok şebeke sorunu yok wifi bağlanmaması yok yeşil ekran falan mis gibi cihazdan soğuttular artık beni.

Mr.Fatih

Best Of MİUİ
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
RedmiNote13Pro
Meslek
Sağlıkçı
Konular
78
Boot animasyon kolay hocam. Bulup flashlarsınız. Önemli olan temel özellikleri çalıştırabilmek. Yok yakınlık sensörü yok şebeke sorunu yok wifi bağlanmaması yok yeşil ekran falan mis gibi cihazdan soğuttular artık beni.
Aosp romun tek sorunu çok soğuk olması MIUI çok renkli ve güzel hoş benimde en ön yargılı olduğum konu bu 8=)

fatihx61

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
FatihKara
Cihazım
Mi 9
Meslek
Güvenlik
Konular
38
Reiwa hocamın daha önce paylaşmış olduğu PB recovery (and10 uyumlu) ile flaşladım romu. Cihazımda mi rom 11.3 stabil rom vardı. 4 wipe yapıp önce wendoru sonra da romu flaşladım. Sıkıntısız bi şekilde yüklendi. Şebeke sorunu, sensör sorunu filan yok. Gayet akıcı kasma donma yok. Ercancetin hocamın dediği gibi çok soğuk bi rom. Miui sonrası alışması zor :D

TEKE

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
kıtkat
Cihazım
Mi8Se
Meslek
çaycı
Konular
1
Reiwa hocamın daha önce paylaşmış olduğu PB recovery (and10 uyumlu) ile flaşladım romu. Cihazımda mi rom 11.3 stabil rom vardı. 4 wipe yapıp önce wendoru sonra da romu flaşladım. Sıkıntısız bi şekilde yüklendi. Şebeke sorunu, sensör sorunu filan yok. Gayet akıcı kasma donma yok. Ercancetin hocamın dediği gibi çok soğuk bi rom. Miui sonrası alışması zor :D
Yakınlık sensörü çalışıyor mu
Bende tek sıkıntı o kaldı. O sıkıntı da ölümcül değil .

loradona

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa Yama
Cihazım
mi 8 se
Konular
1
Hocam dediğinizi yapınca wifi çalışmıyor yahu

fatihx61

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
FatihKara
Cihazım
Mi 9
Meslek
Güvenlik