- Adım
- Yağız
- Cihazım
- Vivo Y22s
- Konular
- 3
Ama siteyi kim kapattıki 4-5 senedir ne yönetici,kurucu,admin hiçkimse yok sitede ban atan vs kimse yok siteyi kim kapatmış olabilirki
Ama siteyi kim kapattıki 4-5 senedir ne yönetici,kurucu,admin hiçkimse yok sitede ban atan vs kimse yok siteyi kim kapatmış olabilirki
Hocam bu videodaki rom stock mu işinize yarar mı
Bu kanaldaki videolara bir bakın bir sürü rom var
O Stock değilki.Hocam bu videodaki rom stock mu işinize yarar mıMedyaları görmek için kayıt olmalısınızMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu kanaldaki videolara bir bakın bir sürü rom var
Kanalda stock rom varmı peki bakarmısınız lütfenO Stock değilki.
HOCAM FORUM KAPANMAMIŞ ŞİMDİ GİREBİLDİMO Stock değilki.
Hocam lütfen acilen girin tekrar gitmedenO Stock değilki.
O Stock değilki.
Hocam bir şey olursa haber etmeyi unutmayın bu arada site açılmış girip istediğiniz her şeyi alabilirsinizO Stock değilki.
Bu işin olmasını çok istiyorumdaO Stock değilki.
Hocam anladığım kadarıyla cihaz romunun sistem imajında sorun var o yüzden yapmakta zorlanıyor hemen bitmesini beklemeyin biraz sürerYapabildiniz mi hocam sizce olur mu bu iş
Yok ya dedim sanırım yapamadı felan bende adam toplamaya felan çalıştım belki bir isteği felan vardır ondan yazayım dedim kusura bakmayınHocam anladığım kadarıyla cihaz romunun sistem imajında sorun var o yüzden yapmakta zorlanıyor hemen bitmesini beklemeyin biraz sürer
Hocam ben kızma anlamında söylemedim sadece romda sorun olduğu için zorlanıyor olabilir demek istedimYok ya dedim sanırım yapamadı felan bende adam toplamaya felan çalıştım belki bir isteği felan vardır ondan yazayım dedim kusura bakmayın
Tamamdır peki şey dicem ben bu arada hep söylemeyi unutuyorum acaba portlarken video felan çekse youtube kanalı felan varsa belki içerik felan da çıkmış olur hemde biz biraz öğreniriz ama artık geç oldu neyse boşverelimHocam ben kızma anlamında söylemedim sadece romda sorun olduğu için zorlanıyor olabilir demek istedim