Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ama turkdevs forumunda port yapanların bir çoğu alta açıklama yazıyor mesela MT6572 tabanından port yapıldığı için bazı sorunlar vardır diye onlar ne oluyor peki
Ama turkdevs forumunda port yapanların bir çoğu alta açıklama yazıyor mesela MT6572 tabanından port yapıldığı için bazı sorunlar vardır diye onlar ne oluyor peki
Çok önemli sorunlar değilse bence çok bir önemi yok veya çok fazla sorun yoksa mesela kamerası felan çalışmasada olur sadece o olsa sıkıntı olmaz ne gibi hatalar olabilir mesela
Bu arada çok soru soruyorum kusura bakmayın çünkü eğer portlanırsa ve hızlı bir romsa gerçekten yoğun ilgi olur ve rom hızlıysa kullanan çok olur ve milletin işine çok yarar
Çok önemli sorunlar değilse bence çok bir önemi yok veya çok fazla sorun yoksa mesela kamerası felan çalışmasada olur sadece o olsa sıkıntı olmaz ne gibi hatalar olabilir mesela
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
şu linke baktınızmı bu arada
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Bu arada çok soru soruyorum kusura bakmayın çünkü eğer portlanırsa ve hızlı bir romsa gerçekten yoğun ilgi olur ve rom hızlıysa kullanan çok olur ve milletin işine çok yarar
Uzun zamandır yeni rom ihtiyacı var e tab 5 kullanıcıları için
bu arada cihazın orjinal yazılımları yani ilk halindeki yazılımları bunlar
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Gerçekten çok teşekkür ederim eğer başarırsanız çok iyi olur çok fazla e tab 5 kullanıcısı olduğunu biliyorum bu yüzden size çok teşekkür ederim paylaşırken her yere adınızı yazacağım dualarım sizinle
Hocam bildiğiniz işimi oldukça güzel görücek bir guide varmı. Yabancı olsa da farketmez. Daha önce rom portladım ama android 5 romuydu farklı onların portlanma şekli android 7 ve sonrası değişti ondan soruyorum.