Stabil daha iyi. Ayrıca 4g varMecbur euya geçiyorum. 11.0.3 mu önerirsiniz 9.10.10 mu sanki 9.10.10 daha akıcıydı
Bölgeye göre değişiklik gösterir, EU romda da 4g+ var yok değil. Çeken yerdeAradığınız şey sanırım benim kullandığım romda mevcut hem 4g var hem de bazen 4g+ çekiyor miui 12 caf rom kullanıyorum(20.6.14)
Tamamdır MiRoom 11.0.7 diye bir konu vardı Sekko hocamızın paylaştığı o roma geçtim. Cihaz açılırken ki ekranı değiştirmek istiyorum sadece şuanAOSP arıyorsanız Evolution X ve Pixel Experience Plus öneririm. İkisi De akıcı ve pil kullanımı iyi romlardır. Ayrıca 4.5g diye birşey yok normalde. Bu tamamen türklerin uydurması. 4G ve LTE olarak adlandırılır bizim şimdiki kullandığımız altyapı.
Güzel romdur kendisi ben de şu mi globe deki açılış ekranını değiştirmek istiyordum. Gece bi açılıyor telefon sanki evin ışıkları açılmış gibiTamamdır MiRoom 11.0.7 diye bir konu vardı Sekko hocamızın paylaştığı o roma geçtim. Cihaz açılırken ki ekranı değiştirmek istiyorum sadece şuan
2017 de Logo Builder diye bir konu açılmış logo.bin ya da logo.img dosyasını değiştiriyorsun bildiğin baya basit bir olay ama logo dosyasını bulamadım maalesef. Hala arıyorum bakalım, olumlu bir sonuç olursa sizinle paylaşırım.Güzel romdur kendisi ben de şu mi globe deki açılış ekranını değiştirmek istiyordum. Gece bi açılıyor telefon sanki evin ışıkları açılmış gibi
Stock Boot Animasyonu: [xda'dan alıntıdır]Güzel romdur kendisi ben de şu mi globe deki açılış ekranını değiştirmek istiyordum. Gece bi açılıyor telefon sanki evin ışıkları açılmış gibi
Uzun zamandır bir tane hata ile karşılaşmadımHavoc'ta beni sürekli netten atıyordu 3.2de mevcut mu o sorun? 3-5 saatte bir internetten atıyor.