Yardım Rom kurulumu

methcnnbs

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Berat
Cihazım
Mi 9t pro
Konular
15
Arkadaşlar joker face rom yüklemeye çalışıyorum twrp aracılığı ile. Romu paylaşan kişi kurulum adımlarını söyle anlatmış.

Wipe --> Advanced wipe Select:
Data
Internal storage
Dalvik/ART cache.
Reboot recovery
Wipe menu --> Format data
Type yes
Install --> Select ROM zip and install twrp
Reboot system
Wait till boots!

Doğru bir şekilde yükleme aşamasına geçiyorum romu flashlıyorum yükleniyor son aşamaya geldiğinde kırmızı yazı ile hata veriyor.
Bir çok rom kurdum bu cihaz için şu romu kurmayı beceremedim. Daha önce kuran varsa yardımcı olursa sevinirim

Ü

Üye silindi 265308

Guest
Arkadaşlar joker face rom yüklemeye çalışıyorum twrp aracılığı ile. Romu paylaşan kişi kurulum adımlarını söyle anlatmış.

Wipe --> Advanced wipe Select:
Data
Internal storage
Dalvik/ART cache.
Reboot recovery
Wipe menu --> Format data
Type yes
Install --> Select ROM zip and install twrp
Reboot system
Wait till boots!

Doğru bir şekilde yükleme aşamasına geçiyorum romu flashlıyorum yükleniyor son aşamaya geldiğinde kırmızı yazı ile hata veriyor.
Bir çok rom kurdum bu cihaz için şu romu kurmayı beceremedim. Daha önce kuran varsa yardımcı olursa sevinirim
Hocam hata kodunu yazarsanız veya ekran görüntüsü atarsanız yardımcı olabiliriz
Farklı twrp sürümü denedinizmi
Kurmak istediğiniz romun kendi recovery su varmı ek olarak ?
Cevap bekliyorum hicam

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
29
tahmini olarak söylüyorum twrp sürümü eski olabilir ve yapmanı tavsiye ettiğim şey öncelikle 1 kez efs yedegi al efs nedir ? 'cihaz hafızasında twrp klasörü var onu tamamen pc ye veya güvenli bir yere kopyala' sonra varsa diger tüm dosyalarını pc ye kopyala ve bu twrp yi kurun sonra wipe bölümünden advanced tüm seçenekleri işaretleyin ve silin sonra reboot dan recovery e tekrar girin ve romu telefonun hafızasına atın kurun eğer kopyalanma sorunu varsa advanced menüsünde sideload seçenegi var oradan da kurulum yapabilirsiniz örnek olarak sideload açtıktan sonra
rom dosyasını adb fastboot vs klasörünün içine atın pc den sonra adb sideload xxxxx.zip olarak cihazın hafızasına atmadan kurulum yapabilirsiniz

methcnnbs

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Berat
Cihazım
Mi 9t pro
Konular
15
Hocam hata kodunu yazarsanız veya ekran görüntüsü atarsanız yardımcı olabiliriz
Farklı twrp sürümü denedinizmi
Kurmak istediğiniz romun kendi recovery su varmı ek olarak ?
Cevap bekliyorum hicam
Hocam şuan orjinal rom dayım ekran görüntüsü almadım eve geçince tekrar deneyeceğim. Ozaman ekran görüntüsü alırım. Bu cihaz için twrp offical sürüm yok hocam. A12 ve a13 şeklinde iki tane unofficial sürüm var ikisini de denedim yine hata aldım. YouTube de bu cihaz için kurulum videosu izlediğim de a12 olan sürümle kurulum yapıyor denedim onu format data yapıp reboot twrp yapınca PC cihazı hiç bir şekilde görmüyor. A13 olan sürümü denedim onda cihazı görüyor ama hata veriyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tahmini olarak söylüyorum twrp sürümü eski olabilir ve yapmanı tavsiye ettiğim şey öncelikle 1 kez efs yedegi al efs nedir ? 'cihaz hafızasında twrp klasörü var onu tamamen pc ye veya güvenli bir yere kopyala' sonra varsa diger tüm dosyalarını pc ye kopyala ve bu twrp yi kurun sonra wipe bölümünden advanced tüm seçenekleri işaretleyin ve silin sonra reboot dan recovery e tekrar girin ve romu telefonun hafızasına atın kurun eğer kopyalanma sorunu varsa advanced menüsünde sideload seçenegi var oradan da kurulum yapabilirsiniz örnek olarak sideload açtıktan sonra
rom dosyasını adb fastboot vs klasörünün içine atın pc den sonra adb sideload xxxxx.zip olarak cihazın hafızasına atmadan kurulum yapabilirsiniz
Hocam paylastiginiz twrp dosyası bu cihaz ile uyumlu mu. adb sideload şeklinde nasıl kurulum yapılıyor detaylı anlatırsanız birde öyle deneyeyim.

Ü

Üye silindi 265308

Guest
Hocam şuan orjinal rom dayım ekran görüntüsü almadım eve geçince tekrar deneyeceğim. Ozaman ekran görüntüsü alırım. Bu cihaz için twrp offical sürüm yok hocam. A12 ve a13 şeklinde iki tane unofficial sürüm var ikisini de denedim yine hata aldım. YouTube de bu cihaz için kurulum videosu izlediğim de a12 olan sürümle kurulum yapıyor denedim onu format data yapıp reboot twrp yapınca PC cihazı hiç bir şekilde görmüyor. A13 olan sürümü denedim onda cihazı görüyor ama hata veriyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam paylastiginiz twrp dosyası bu cihaz ile uyumlu mu. adb sideload şeklinde nasıl kurulum yapılıyor detaylı anlatırsanız birde öyle deneyeyim.
Hocam adb sideload için
Twrp advanced adb sideload seçin
PC ye minimal adb tools yükleyin gerekli sürücüleri yükleyin sonra
Adb devices
Adb sideload xxx.zip
Xxx rom adı olacak
Ben hep böyle yapıyorum unofficial 10s twrp sinde

methcnnbs

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Berat
Cihazım
Mi 9t pro
Konular
15
Hocam adb sideload için
Adb devices
Adb sideload xxx.zip
Xxx rom adı olacak
Teşekkürler hocam eve geçince deneyeyim.

methcnnbs

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Berat
Cihazım
Mi 9t pro
Konular
15
Hocam adb sideload için
Adb devices
Adb sideload xxx.zip
Xxx rom adı olacak
Hocam son olarak dediğiniz yöntemle kurulum yapmadan önce format data falan yapiyor muyuz.

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
29
aa yanlıslık olmus mi 11 twrp si vermişşim 11t pro nun degil o verdigim twrp