Yardım Rom Güncellemeden Sonra!!!

losmagandos

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sedat
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
4
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 10.3.6
Telefon Modeli
Redmi Note 7
Bootloader Kilidi
Açık
Pek saygı değer forum üyeleri merhaba,

Uzun zamandır custom romlar dahil bir çok kez telefonuma rom attım. Nedendir bilmiyorum son günlerde attığım her romdan sonra cihaz kendini tamamen silmeye başladı, benden android şifresi istiyor (neyse artık bu şifre bir bulamadım) ve her seferinde global rom flashlayıp tekrar sıfırdan kurulum yapmak zorunda kalıyorum ve bu iyice canımı sıkmaya başladı. Acaba ben mi bir yerlerde hata ediyorum bilmiyorum. Her seferinde farklı bir roma geçiş yapmadan önce yedek alıp aslında romlara geçiş yapıyorum. Bazende rom kurulsa dahi bir önceki romda kullandığım şifreyi bazen geçersiz olduğu hatası alıyorum. Sizinde başınıza böyle bir şeyler geldi mi ? Eğer geldiyse buna nasıl bir önlem aldınız ? En son global rom kurdum farklı bir roma geçmeye korkuyorum şu iki sorun yüzünden rom atamaz hale geldim. Önerilerinizi bekliyorum.

Teşekkürler,
İyi forumlar.

losmagandos

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sedat
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
4
O şifre aslında xiaomi hizmet şifresi, şifremi unuttum diyip telefonunuza ya da mailinize şifre isteyin, o şekilde yeni şifre ile giriş yapın. Benim başıma da gelmişti, bu arada twrpde sistemin 0 vermesinin sebebi sistemi de wipelamanız. Mount\ system onaylayarak yeniden giriş yapınca romsuz bir sayfaya giriceksiniz, daha sonra sistemi wipelamadan advanceddan normal wipe yaparak yeniden kurun olur diye düşünüyorum, ekstra bir sorun yoksa tabi.

hizmet şifresi derken hocam mi hesabı mı ? eğer o ise onuda denedim olmadı :) ya büyük bir ihtimalle benim cihazdan kaynaklı bir sıkıntı var hocam bakalım bir hafta kadar globalde kalalım da anlayacağız neler olup bitecek aksi halde cihazı satarım büyük bir ihtimalle :)

Forever Global Stable.
Rom kurma hastalığına birebir. :)

ahahaha :D aynen öyle oldu cidden o romu dene bunu kur kaldır derken en sonunda ilk başa geri döndüm resmen :)

Oyla:

Trissandom

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Pocophone F1
Konular
61
hizmet şifresi derken hocam mi hesabı mı ? eğer o ise onuda denedim olmadı :) ya büyük bir ihtimalle benim cihazdan kaynaklı bir sıkıntı var hocam bakalım bir hafta kadar globalde kalalım da anlayacağız neler olup bitecek aksi halde cihazı satarım büyük bir ihtimalle :)

ahahaha :D aynen öyle oldu cidden o romu dene bunu kur kaldır derken en sonunda ilk başa geri döndüm resmen :)
İşte bende de doğru şifreyi girmeme rağmen kabul etmedi, yeniden şifre istiyor yani şifremi unuttum demen lazım hocam xiaomi hesabını bir maile bağla, sonra dene muhtemelen olacak. Şifremi unuttum ekranında maile gelsin orada girin, gerçi denemek sizi sıkıyordur muhtemelen tahmin edebiliyorum, sürekli uğraşınca insan sıkılıyor :D

Oyla:

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
hocam vallahi daha önce bir çok kez yaptım açık şekilde de ta ki ne zaman üst üste 3 tane rom denedim ondan sonra cihaza bir şeyler oldu anlam veremediğim şekilde. Onları kapatıp denedim yine aynı çözüm bulamıyorum bir türlü ama global romda bir sıkıntım yok sadece eu beta ve custom romlarda sıkıntı yaşıyorum
Hocam kullandığınız twrp ile ilgili bir sorun da olabilir kendi cihazımdan official twrp sürümlerinde aynı sorunu, 0mb, siyah ekran sorunu yaşarken orangefox ile bunların hiçbirine takılmıyorum eğer yakında twrp güncelledi iseniz bir önceki sürüme geçiş yapıp deneyebilirsin

Oyla:

losmagandos

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sedat
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
4
İşte bende de doğru şifreyi girmeme rağmen kabul etmedi, yeniden şifre istiyor yani şifremi unuttum demen lazım hocam xiaomi hesabını bir maile bağla, sonra dene muhtemelen olacak. Şifremi unuttum ekranında maile gelsin orada girin, gerçi denemek sizi sıkıyordur muhtemelen tahmin edebiliyorum, sürekli uğraşınca insan sıkılıyor :D

vallahi aynen öyle 3 gündür bununla cebelleşiyorum iyice darlandım artık :D

Hocam kullandığınız twrp ile ilgili bir sorun da olabilir kendi cihazımdan official twrp sürümlerinde aynı sorunu, 0mb, siyah ekran sorunu yaşarken orangefox ile bunların hiçbirine takılmıyorum eğer yakında twrp güncelledi iseniz bir önceki sürüme geçiş yapıp deneyebilirsin

orengefox'u gördüm forumda ama denemedim twrp de ilk kurduğumda neyse o cidden değişiklikte yapmadım neden oldu böyle çözemiyorum ama deneyeceğim biraz ara :)

Oyla:

losmagandos

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sedat
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
4
dayanamadım yine :D oldu hocam bu sefer orangefox ile lakin bölge yine ayarlanmıyor bu neden kaynaklı olabilir sizce ? ya da çok gerekli mi ? seçmesek ne olur

Oyla:

losmagandos

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sedat
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
4

şuan miui pro 9.7.4 hocam roma has bi durum mu acaba daha önce hiç dikkat etmedim :D ama şu sorunlar olmaya başladığından beri her tarafına girip bakıyorum :D

Oyla:
Üst Alt