Yapanın eline sağlık valla Ben miui arayüzü için v11.0.3.0 stabil sürümde kendimi kalmak zorunda hissediyorumMiui android 10 daki problemler geçene kadar bu romu kullanmak mantıklı olacaktır galiba
Yapanın eline sağlık valla Ben miui arayüzü için v11.0.3.0 stabil sürümde kendimi kalmak zorunda hissediyorum
Poco Launcher kurun hocam alın size MIUI.Yapanın eline sağlık valla Ben miui arayüzü için v11.0.3.0 stabil sürümde kendimi kalmak zorunda hissediyorum
Mi 9 SE'de de aynı custom AND 10 romlar çöp resmen hepsi kasıyor, CrDroid AND 10 ile keyfini alabiliyoruz şu telefonların.Valla hocam şu aşamada böylesine güzel bir romu kullanmak bana daha cazip geliyor en azından android 10 keyfini sorunsuzca çıkartmak bana daha çok zevk vermeye başladı
animasyonlar ve kullanım tarzı çok hoş daha önce LG G3 cihazımda yıllarca aosp kullandım onun verdiği bir artık değişiklik olsun hissinden dolayı miui de kalıyorum ama canım sıkıldıkça aosp ye dönüyorumValla hocam şu aşamada böylesine güzel bir romu kullanmak bana daha cazip geliyor en azından android 10 keyfini sorunsuzca çıkartmak bana daha çok zevk vermeye başladı
POCO launcher ı yine kullanıyorum şu anda varPoco Launcher kurun hocam alın size MIUI.
Mi 9 SE'de de aynı custom AND 10 romlar çöp resmen hepsi kasıyor, CrDroid AND 10 ile keyfini alabiliyoruz şu telefonların.