Rom değiştirme hastalığı

Destiny97

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Öğrenci
Konular
36
Vallahi hocam Türkçe hocası değilim ama deyiştirmeyi düzeltip değiştirme yapar mısınız?

hayro56

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hayrettin
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
5
Teşekkür hocam

Frohell

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nijat Hamid
Cihazım
Xiaomi Mi 10
Konular
45
Hocam aslinda bunun altinda yatan sebep takintili biri olmakla ilgili.Ben mesela son 4-5 yilda gercek benliyimi gercek potensialimi gercek karakterimi kesf etdim.bu takintilara o yillarda oldugunu gordum.Amma adi ustunde bir takinti.yani derin psikolojik sorun degil.sadece kendini egiterek o takintilardan kurtulmak mumkun.ben bir cogundan oyle kurtuldum

Iggy Azalea

.
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan
Cihazım
RedmiNote 9 PRO
Konular
28
Hocam neredeyse her romu denedim, ondan ona ondan ona, günde bir rom değiştiriyordum, artık heves yerini sıkıntıya bıraktı, resmen değiştirmekten sıkıldım, şu an MIUI 10 global betadayım, daha da başka bir rom geçmem, bıktım artık, zaten her hafta güncelleme geliyor.

hayro56

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hayrettin
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
5
Hocam neredeyse her romu denedim, ondan ona ondan ona, günde bir rom değiştiriyordum, artık heves yerini sıkıntıya bıraktı, resmen değiştirmekten sıkıldım, şu an MIUI 10 global betadayım, daha da başka bir rom geçmem, bıktım artık, zaten her hafta güncelleme geliyor.
Hocam ben de garip olan şeyde bu ben sıkılmadan atıyorum atmadığımda sıkıntı basıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam aslinda bunun altinda yatan sebep takintili biri olmakla ilgili.Ben mesela son 4-5 yilda gercek benliyimi gercek potensialimi gercek karakterimi kesf etdim.bu takintilara o yillarda oldugunu gordum.Amma adi ustunde bir takinti.yani derin psikolojik sorun degil.sadece kendini egiterek o takintilardan kurtulmak mumkun.ben bir cogundan oyle kurtuldum
Hocam valla ben senin gibi yetenekli biri değilim sanırım zor olacak bırakmak

heathrow

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Candaş
Cihazım
S8
Konular
25
Dostum senin sorununun çözümü belli. Bir hata yapacaksın, buradaki arkadaşlar yardımcı olamayacaklar, telefon servislik olacak, o zaman tövbe edersin.

kadernaznaz

Tek yol AŞK gerisi yalan
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
NeJdeT
Cihazım
Mi Mix
Konular
39
Bir tane NOTE 4 telefonum vardı. yıllar içerisinde 100'lerce defa ROM attım. garibim yoğun ilgiden bunaldı intihar etti. yani bozuncaya kadar ROM attım.
Espri bi yana ROM atma hastalığı iyi bir şey değil. bir hayli zaman israfına yol açıyor.

hayro56

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hayrettin
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
5
Dostum senin sorununun çözümü belli. Bir hata yapacaksın, buradaki arkadaşlar yardımcı olamayacaklar, telefon servislik olacak, o zaman tövbe edersin.
Hocam Güzel bir bakış açısı

namekrronn

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
kemal
Cihazım
gmd
Konular
13
Arkadaşlar artık günde övün yemek yemek gibi rom değiştirme hastalığına tutuldum her gün insan rom değiştirirmi Hâlbuki de güzel romlarda mevcuttur masik miuipro gibi ama sanki kaşıntı basıyor değiştirmeden çaresi olan arkadaşlar bi çare
bu hastaligi rom gelistirmeye cevirebilirsiniz :D

kadernaznaz

Tek yol AŞK gerisi yalan
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
NeJdeT
Cihazım
Mi Mix
Konular
39
Çok yanlış bir yaklaşım olmuş mutlaka ki buradaki arkadaşlar hemen hemen her konuya bilgileri ve zamanları mesabesinde yardımcı olmaya çalışıyorlar. Zaten hata yapmadan bir şey öğrenemiyoruz. bazan büyük şeyleri öğrenebilmek için bedel ödemek gerekiyor.

Üst Alt