Hocam ben de garip olan şeyde bu ben sıkılmadan atıyorum atmadığımda sıkıntı basıyorHocam neredeyse her romu denedim, ondan ona ondan ona, günde bir rom değiştiriyordum, artık heves yerini sıkıntıya bıraktı, resmen değiştirmekten sıkıldım, şu an MIUI 10 global betadayım, daha da başka bir rom geçmem, bıktım artık, zaten her hafta güncelleme geliyor.
Hocam valla ben senin gibi yetenekli biri değilim sanırım zor olacak bırakmakHocam aslinda bunun altinda yatan sebep takintili biri olmakla ilgili.Ben mesela son 4-5 yilda gercek benliyimi gercek potensialimi gercek karakterimi kesf etdim.bu takintilara o yillarda oldugunu gordum.Amma adi ustunde bir takinti.yani derin psikolojik sorun degil.sadece kendini egiterek o takintilardan kurtulmak mumkun.ben bir cogundan oyle kurtuldum
Hocam Güzel bir bakış açısıDostum senin sorununun çözümü belli. Bir hata yapacaksın, buradaki arkadaşlar yardımcı olamayacaklar, telefon servislik olacak, o zaman tövbe edersin.
bu hastaligi rom gelistirmeye cevirebilirsinizArkadaşlar artık günde övün yemek yemek gibi rom değiştirme hastalığına tutuldum her gün insan rom değiştirirmi Hâlbuki de güzel romlarda mevcuttur masik miuipro gibi ama sanki kaşıntı basıyor değiştirmeden çaresi olan arkadaşlar bi çare
Çok yanlış bir yaklaşım olmuş mutlaka ki buradaki arkadaşlar hemen hemen her konuya bilgileri ve zamanları mesabesinde yardımcı olmaya çalışıyorlar. Zaten hata yapmadan bir şey öğrenemiyoruz. bazan büyük şeyleri öğrenebilmek için bedel ödemek gerekiyor.Dostum senin sorununun çözümü belli. Bir hata yapacaksın, buradaki arkadaşlar yardımcı olamayacaklar, telefon servislik olacak, o zaman tövbe edersin.