Hocam nasıl değilResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Aynen hocam sizlerinde dediği gibiArkadaşım senin cihaz yüklü roma göre Redmi note 12 pro speed yani poco x5 pro ile aynı romu kullanıyor ve anladığım kadarıyla poco x5 pro romu atılmış.Bu cihazın işlemcisi snapdragon 778g.
Redmi note 12 pro 5g ve pro plus 5g ise mediatek dimensity 1080.Buradan bakabiirsin.https://xiaomifirmwareupdater.com/miui14/
Burada search yazan yere poco x5 pro yazarsan senin rom ortaya cıkar.Senin cihazın kodu redwood.Dolayisiyla farklı.Redmi note 12 pro 5g ise ruby olarak geçer.
Yanlış rom yükleme de cihazında kalıcı hasarlar oluşabilir. Onun için önce cihazı iyi tanıman gerekir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
H.Kadıoğlu hocam ben yazarken cevabı kısadan vermiş.
Aynen hocam bütür şeylerle uğraşmayı seviyorum iPhone kullanıyordum jailbreaklı Android'e geçtim şimdiLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedircihazınız budur. oradaki isme aldanmayın. isterseniz aida64 kurun sisteme girin orada kodu redwood olarak çıkar ruby değil..
12 serisini yazılımsal olarak kurcalamanızı hiç tavsiye etmem. iyi forumlar..Aynen hocam sizlerinde dediği gibi
Aynen hocam bütür şeylerle uğraşmayı seviyorum iPhone kullanıyordum jailbreaklı Android'e geçtim şimdi
Hocam benim cihaz ruby arkadaşla arada ki fark ne oluyor tam olarak işlemciden dolayı mı ?Arkadaşım senin cihaz yüklü roma göre Redmi note 12 pro speed yani poco x5 pro ile aynı romu kullanıyor ve anladığım kadarıyla poco x5 pro romu atılmış.Bu cihazın işlemcisi snapdragon 778g.
Redmi note 12 pro 5g ve pro plus 5g ise mediatek dimensity 1080.Buradan bakabiirsin.https://xiaomifirmwareupdater.com/miui14/
Burada search yazan yere poco x5 pro yazarsan senin rom ortaya cıkar.Senin cihazın kodu redwood.Dolayisiyla farklı.Redmi note 12 pro 5g ise ruby olarak geçer.
Yanlış rom yükleme de cihazında kalıcı hasarlar oluşabilir. Onun için önce cihazı iyi tanıman gerekir.
H.Kadıoğlu hocam ben yazarken cevabı kısadan vermiş.
Hocam benim kafam iyice karıştı şimdi benim telefona dirençle mi IMEI atılmışBenide kararsız bırakan bir cihaz redmi note 12 pro speed.Bu model çin için üretilmiş versiyonu.Globale poco x5 pro olarak satıyor Xiaomi. Özellikleri birebir aynı.Ayrica işlemci snapdragon 778g.Mediatekten birazcıkta olsa daha iyi.Mediateklerin ısınma probleminin bunda yaşanacağını zannetmiyorum.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirBu linkte karşılaştırmaları var. Beni ikilemde bırakan konu ise pro plus 5g ye yazılımla imei atilabilmesi.Pro speed de ise direnç işlemi gerekiyor. Buda cihazın açılması demek.Su ve toz geçirmezlik gibi özelliklerinin zarar görmesi yanı sıra iyi bir ustanız yoksa işlem sonrası aşırı ısınma,NFC ve kamera çalısmama,hat çekim gücünün zayıflaması vs problelerle karşılaşabilme ihtimalinizin yüksek olması demek.Ama iyi bir ustanız varsa alınasi bir cihaz.
Bu linkten kayıt durumlarını takip edebilirsiniz.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir