Yardım Rom atma

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Hocam nasıl değil
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
cihazınız budur. oradaki isme aldanmayın. isterseniz aida64 kurun sisteme girin orada kodu redwood olarak çıkar ruby değil..

Muski

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
RN 12 Pro 4G/5G
Konular
5
Arkadaşım senin cihaz yüklü roma göre Redmi note 12 pro speed yani poco x5 pro ile aynı romu kullanıyor ve anladığım kadarıyla poco x5 pro romu atılmış.Bu cihazın işlemcisi snapdragon 778g.
Redmi note 12 pro 5g ve pro plus 5g ise mediatek dimensity 1080.Buradan bakabiirsin.https://xiaomifirmwareupdater.com/miui14/
Burada search yazan yere poco x5 pro yazarsan senin rom ortaya cıkar.Senin cihazın kodu redwood.Dolayisiyla farklı.Redmi note 12 pro 5g ise ruby olarak geçer.
Yanlış rom yükleme de cihazında kalıcı hasarlar oluşabilir. Onun için önce cihazı iyi tanıman gerekir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

H.Kadıoğlu hocam ben yazarken cevabı kısadan vermiş.😀

tuxed001

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
burak
Cihazım
general mobi
Konular
13
Arkadaşım senin cihaz yüklü roma göre Redmi note 12 pro speed yani poco x5 pro ile aynı romu kullanıyor ve anladığım kadarıyla poco x5 pro romu atılmış.Bu cihazın işlemcisi snapdragon 778g.
Redmi note 12 pro 5g ve pro plus 5g ise mediatek dimensity 1080.Buradan bakabiirsin.https://xiaomifirmwareupdater.com/miui14/
Burada search yazan yere poco x5 pro yazarsan senin rom ortaya cıkar.Senin cihazın kodu redwood.Dolayisiyla farklı.Redmi note 12 pro 5g ise ruby olarak geçer.
Yanlış rom yükleme de cihazında kalıcı hasarlar oluşabilir. Onun için önce cihazı iyi tanıman gerekir.

Aynen hocam sizlerinde dediği gibi

cihazınız budur. oradaki isme aldanmayın. isterseniz aida64 kurun sisteme girin orada kodu redwood olarak çıkar ruby değil..
Aynen hocam bütür şeylerle uğraşmayı seviyorum iPhone kullanıyordum jailbreaklı Android'e geçtim şimdi

Ekli dosyalar

• Screenshot_2023-09-02-21-14-29-333_com.finalwire.aida64.jpg
    Screenshot_2023-09-02-21-14-29-333_com.finalwire.aida64.jpg
    355,8 KB · Görüntüleme: 18

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Aynen hocam sizlerinde dediği gibi

Aynen hocam bütür şeylerle uğraşmayı seviyorum iPhone kullanıyordum jailbreaklı Android'e geçtim şimdi
12 serisini yazılımsal olarak kurcalamanızı hiç tavsiye etmem. iyi forumlar..

Twrp12

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ulanmete
Cihazım
note 12 pro 5g
Meslek
Öğretmen
Konular
12

Hocam benim cihaz ruby arkadaşla arada ki fark ne oluyor tam olarak işlemciden dolayı mı ?

Muski

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
RN 12 Pro 4G/5G
Konular
5
Buradan sizin telefonla bunun arasındaki farkları görebilirsiniz. Bu arada poco x5 pro ülkemizdeki satış fiyatını görünce bu cihaz ucuza kalıyor.

Muski

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
RN 12 Pro 4G/5G
Konular
5
Benide kararsız bırakan bir cihaz redmi note 12 pro speed.Bu model çin için üretilmiş versiyonu.Globale poco x5 pro olarak satıyor Xiaomi. Özellikleri birebir aynı.Ayrica işlemci snapdragon 778g.Mediatekten birazcıkta olsa daha iyi.Mediateklerin ısınma probleminin bunda yaşanacağını zannetmiyorum.
Bu linkte karşılaştırmaları var. Beni ikilemde bırakan konu ise pro plus 5g ye yazılımla imei atilabilmesi.Pro speed de ise direnç işlemi gerekiyor. Buda cihazın açılması demek.Su ve toz geçirmezlik gibi özelliklerinin zarar görmesi yanı sıra iyi bir ustanız yoksa işlem sonrası aşırı ısınma,NFC ve kamera çalısmama,hat çekim gücünün zayıflaması vs problelerle karşılaşabilme ihtimalinizin yüksek olması demek.Ama iyi bir ustanız varsa alınasi bir cihaz.

Bu linkten kayıt durumlarını takip edebilirsiniz.

tuxed001

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
burak
Cihazım
general mobi
Konular
13
Benide kararsız bırakan bir cihaz redmi note 12 pro speed.Bu model çin için üretilmiş versiyonu.Globale poco x5 pro olarak satıyor Xiaomi. Özellikleri birebir aynı.Ayrica işlemci snapdragon 778g.Mediatekten birazcıkta olsa daha iyi.Mediateklerin ısınma probleminin bunda yaşanacağını zannetmiyorum.
Bu linkte karşılaştırmaları var. Beni ikilemde bırakan konu ise pro plus 5g ye yazılımla imei atilabilmesi.Pro speed de ise direnç işlemi gerekiyor. Buda cihazın açılması demek.Su ve toz geçirmezlik gibi özelliklerinin zarar görmesi yanı sıra iyi bir ustanız yoksa işlem sonrası aşırı ısınma,NFC ve kamera çalısmama,hat çekim gücünün zayıflaması vs problelerle karşılaşabilme ihtimalinizin yüksek olması demek.Ama iyi bir ustanız varsa alınasi bir cihaz.

Bu linkten kayıt durumlarını takip edebilirsiniz.
Hocam benim kafam iyice karıştı şimdi benim telefona dirençle mi IMEI atılmış

Muski

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
RN 12 Pro 4G/5G
Konular
5
Hayir.Eger öyle olsaydı IMEI e-devlette kayıtlı gözükürdü.Kayıt işleminin nasıl olacağini yazdım.Size dokunulmamış bir cihaz vermişler.

Üst Alt