Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sürücü imza zorlama devre dışı bırak, Aygıt yöneticisinde Android bootloader interface ismiyle cihaz gözüküyormu kontrol et. Ses kısma güç tuşlarına basılı tutup fastboot yenile. Romu direk C sürücüsüne at. Klasör içinde klasör olmasın.
Hocam zaten bütün yöntemleri yapıyorum ama olmuyor bilsem zaten yardım istemem evet 3 yıl olmuş kayıt olalı ama ben 1 aydır aktif burdayım ondan öncesi yok saat 18.00 dan beri uğraşıyorum
Merhaba arkadaşlar Mi Flash programında karşılaştığımız "Update sparse crc list failed" hatasını çözücez bugün. Herşeyden önce cihazımıza kurmak istediğimiz fastboot romunu C diskinin içine rom adında bir klasör açıp oraya atıyoruz. Daha sonra rom klasörümüze giriyoruz orada flash_all.bat...
Merhaba arkadaşlar Mi Flash programında karşılaştığımız "Update sparse crc list failed" hatasını çözücez bugün. Herşeyden önce cihazımıza kurmak istediğimiz fastboot romunu C diskinin içine rom adında bir klasör açıp oraya atıyoruz. Daha sonra rom klasörümüze giriyoruz orada flash_all.bat...
Yayınlandı dün akşam indirdim kurdum. 1634695796 Fastboot linki eklenince yüklersiniz yoksada mifirm üzerinden bakınız ben oradan indirdim yükledim. 1634695855 Root yapmadan Miflash üzerinden yükleme yapabilirsiniz. Hocam root yapmadan mi flash ile nasil yapacağim ? Yani VoWifi aktifleştirmek...
WhatsApp tan sana dediydim crclist yazan satırı sil diye tamam dedin.. , mi 10t prolarda nedense böyle oluyor, diğer cihazlarda da böyle oluyor belki de... Satır silmiştin yani, şimdi satırı sildim oldu dedin, nasıl oldu yani olmasına sevindim hay Allah ya
Yayınlandı dün akşam indirdim kurdum. 1634695796 Fastboot linki eklenince yüklersiniz yoksada mifirm üzerinden bakınız ben oradan indirdim yükledim. 1634695855 Root yapmadan Miflash üzerinden yükleme yapabilirsiniz. Hocam root yapmadan mi flash ile nasil yapacağim ? Yani VoWifi aktifleştirmek...
Bu hepimiz içinde geçerli burada önemli olan kırmadan incitmeden birşeyler anlatabilmek, öğretebilmek ve öğrenebilmektir.. abi yada kardeş birbirimizden öğrenecek çok şey olmalı, dostlar sağolsun, sende sağol hocam