Rom [ROM][AOSP] ArrowOS for Mi Max 2 [UN-OFFICIAL][STABLE][9.0][TREBLE][PIE]06-04-2019

Tortue

Software Developer.
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
Xiaomi 11 5G
Meslek
Full Stack Dev.
Konular
134
Cihazınız rootlu ise ve TWRP varsa, Nandroid Backup, Android dünyasının en zor işlemi hocam, Allah kolaylık versin inşallah

Gesendet von meinem Mi Max 2 mit Tapatalk
Hocam direk yükledim şuanda uygulamaları yüklüyorum vs. kullanıma hazır hale getirip 1 hafta deneyimleyeceğim inşallah. Şimdilik söyleyebileceğim tek şey kamerası berbat :D:D ++ Büyük ihtimal ile Greeshan Rom'a döneceğim.

seyamkk

Andromeda
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
RN 12 PRO 5G
Meslek
Elektrik teknisyen
Konular
22
Yakınlık sensörü çalışmıyor ısık sensörü çalışmıyor ahize patlıycakmış gibi ses geliyo daha fazla kurcalamadan greeshan a geri döndüm fakat bu sorunlar dışında 10 15 dk lık kullanım esnasında gerçekten efsane akıcı olduğunu söyleye bilirim umarım güncellemeler ile düzeltebilir şuan için günlük kullanıma uygun değil.

Haritaci41

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ÖZEN
Cihazım
Mi max 2
Konular
4
Kamerasında da sorun var rom un bende sorun yarattı. Ve biri ile konuşurken ses de de sorun vardı.
Ama rom un akıcılığı ve görselliği çok güzel :)

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Yakınlık sensörü çalışmıyor ısık sensörü çalışmıyor ahize patlıycakmış gibi ses geliyo daha fazla kurcalamadan greeshan a geri döndüm fakat bu sorunlar dışında 10 15 dk lık kullanım esnasında gerçekten efsane akıcı olduğunu söyleye bilirim umarım güncellemeler ile düzeltebilir şuan için günlük kullanıma uygun değil.
Bence Havoc Pie daha hatasız ve bol özelleştirme seçenekli olacak inşallah

Haritaci41

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ÖZEN
Cihazım
Mi max 2
Konular
4
Bir de bir şey soracağım. Greeshan konusuna mı buraya mı yazayım bilemedim.

Bu room da mesela şu uygulamalar da ki görsellik çok güzeldi mesela , Facebook , WhatsApp veya en güzeli Chrome e falan aynı PC ekranında gibi görüntü vardı Chrome de falan yazılar sayfa falan çok yaygındı. Yükleyenler anlar beni büyük ihtimal :)

O şekilde yazı veya görselliği artık ne deniyorsa tema font umu vs tam bilmiyorum. Bunu greeshan rom da yapma ihtimali var mı ? Nasıl yapabilirim yapılıyorsa

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295

Bu room da mesela şu uygulamalar da ki görsellik çok güzeldi mesela , Facebook , WhatsApp veya en güzeli Chrome e falan aynı PC ekranında gibi görüntü vardı Chrome de falan yazılar sayfa falan çok yaygındı. Yükleyenler anlar beni büyük ihtimal :)

O şekilde yazı veya görselliği artık ne deniyorsa tema font umu vs tam bilmiyorum. Bunu greeshan rom da yapma ihtimali var mı ? Nasıl yapabilirim yapılıyorsa
Ben yüklemiştim ama yinede anlamadım valla ne demek istediğinizi ? İkonlar mı çok güzeldi

DIYARBAKIR

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Diyar bekir
Cihazım
13 ULTRA
Konular
13

Bundan mı bahsediyorsunuz? Eğer buysa romun dpi ayarıyla oynamanız lazım.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Haritaci41

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ÖZEN
Cihazım
Mi max 2
Konular
4
Ben yüklemiştim ama yinede anlamadım valla ne demek istediğinizi ? İkonlar mı çok güzeldi

Hocam mesela Chrome de bu foruma girdiğim de şuan greeshan dayım veya greeshan a geçmeden önce normal miu rom daykende mesela forumu Chrome den açtığımda sanki mobil uygulama da açmış gibi yazılar falan genişlik falan olarak ekrani sığdırılmış oluyordu. Ama bu rom da mesela yazılar daha küçük ve sanki masaüstü nde Chrome a girmiş gibi yazılar daha küçüktü ve sayfa çok daha geniş görünüyordu. Ayrı bir zevkliydi.
Anlatabildim mi bilmiyorum :D
SS almıştım demin greeshan a dönmeden önce ama de karta kopyalamayı unutinca o SS de gitti hâliyle. Normalde SS sini atacaktım buraya ama gitti. SS olmadan da anlatmam zor galiba :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bundan mı bahsediyorsunuz? Eğer buysa romun dpi ayarıyla oynamanız lazım.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Değil hocam uygulama simgelerin den bahsetmiyorum. Tarayıcı ya falan girdiğimde masaüstü PC de falan ki gibi sayfa oluyordu . Tarayıcı sayfası falan her şey PC de Chrome a giriyorum gibiydi. Facebook da aynı şekildeydi

Üst Alt