Rica ederim hocam, o zamana kadar ben eski köye dönerim sanırımAbi ellerine sağlık herşeyi indirdim bir kenarda dursun müsait bir anda bizde deneyimleyelim...
Geri bildirim yoksa çoktan donmussunuz hocam siz kesinGeri bildirim yok, merak eden herkes yükleyip, kendisi deneyimleyecek, beğenmeyenler de Greeshana geri dönecek
Cihazların en Kral'ından Tapatalk kullanılarak gönderildi
Rica ederim hocam, o zamana kadar ben eski köye dönerim sanırım
Cihazların en Kral'ından Tapatalk kullanılarak gönderildi
![]()
Valla ben de Pie görmek için yükledim zaten ve çok beğendiğim için de sizlerle paylaştım, herkes denesin, incelesin ve tekrar Kral'ın bugüne kadar görmüş olduğu en muhteşem Greeshan roma geri dönsün diyeDönüp dolaşıp geleceğimiz yer aynı abi Oreo gelmedi bari PİE görmüş oluruz ...
Valla ben de Pie görmek için yükledim zaten ve çok beğendiğim için de sizlerle paylaştım, herkes denesin, incelesin ve tekrar Kral'ın bugüne kadar görmüş olduğu en muhteşem Greeshan roma geri dönsün diye
Cihazların enından Tapatalk kullanılarak gönderildi
![]()
Rahat bir zamanda bakın, benim için bugün öyleydi, baktım ve sizlerle paylaştım, istedim ki, Kral'da da Pie zevkini herkes yaşasınKesinlikle abi aradığım bütün özellikler hız stabilize herşey mevcut bizimki sadece merak bakıp çıkacam sadece![]()
Üstat ne güzel dönüp duruyorsunuz ...Bende dönüyorum ancak farklı döndüm..M 9 a onda denedim yine olmadı BL tekrar Beta ya döndüm kaldım bunda..Valla ben de Pie görmek için yükledim zaten ve çok beğendiğim için de sizlerle paylaştım, herkes denesin, incelesin ve tekrar Kral'ın bugüne kadar görmüş olduğu en muhteşem Greeshan roma geri dönsün diye
![]()
Hocam sizin şanssızlığınız benimle tanışmış olmanız sanırım, yoksa ne güzel okyanus kenarlarında olacaktınız... İnşallah benimle tanıştığınız güne lanet olsun demiyorsunuzdur, derseniz bile diyecek bir sözüm yokÜstat ne güzel dönüp duruyorsunuz ...Bende dönüyorum ancak farklı döndüm..M 9 a onda denedim yine olmadı BL tekrar Beta ya döndüm kaldım bunda..![]()
Rica ederim olur mu öyle şey nedenini bilsem tamam ama herşey yapıldı tarafimdan sağolsun Abdülhamit tek bayağı uğraştı olmadı rom değiştirdin yine yok...Neyse sağlık olsun bunda da vardır bir Hayır Útstatım....Hocam sizin şanssızlığınız benimle tanışmış olmanız sanırım, yoksa ne güzel okyanus kenarlarında olacaktınız... İnşallah benimle tanıştığınız güne lanet olsun demiyorsunuzdur, derseniz bile diyecek bir sözüm yok
![]()