- Adım
- bora
- Cihazım
- Poco F2 Pro 8GB
- Meslek
- Elektronik
- Konular
- 1
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu Konunun zamanına ve görüntülenmesini bakarsanız eğer ne kadar eski bir konu olduğunu görürsünüz hep güncel.rapboys16, Konusu vardı zaten ?
MIUI 12.5 - Poco F2 Pro/K30 Pro Xiaomi.Eu Stabil 12.5.7.0 A11 Rom
Cihazınızın Bootloader Kilidi açık,TWRP yüklü olmalıdır. Rom Kurulum Adımları Rom kurulurken tüm verileriniz silinecek, resim, video, müzik vs varsa PC’ye yedek alın.. Tuş kilidi,ekran deseni,parmak izi vs varsa kaldırın Kesinlikle ROM dosyasını hemen telefona atmayın. Format data...forum.miuiturkiye.net
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam merhabalar beta güncellemesini ben konuyu ilk açtığım hafta kapattım hatta bakabilirsiniz konuşmalardan. Buradaki en çok görüntülenen konu benim ve eski de. (Trabzonlu hariç) F2 Pro için Stoya arkadaşımızın konuyu ilk açtığı gün şikayet de etmedim ve bu günün geleceğini bilerek keza benim konum onun konusundan daha eski olup ve devamlı güncelleme yapılmaktadır. Forumda aktif olmayabilirim keza bu benim konumu sonradan açanlarla kıyasla ak konuma düşürülmemelidir. Saygılar.Güncelleme için teşekkürler hocam, ellerinize sağlık. Fakat kararlı sürüm için oldukça aktif olan farklı bir forum konumuz mevcut ve aynı konudan iki adet olması uygun değil. Konunuzu önceden olduğu gibi beta sürüm konusu olarak düzeltmenizi rica ediyorum.
Son düzenleme: