Maalesef yok bende aynı sorunu yaşıyormuşum klon Android 11 de sorunlu. Ben klon yapmadan kullanıyorum şuan.Ya bu uygulamayi klonlayinca telefon kafayi yiyor.hic bir uygulamayi.acmiyo kendi kendine sayfalar aciyo cozumu yok mu?
Evet var kardeş.Merhaba poco f2 pro eu romda görüşme kaydı var mı?
Stabil son sürüm 12.2.2 yükledim bazı uygulamalardan atma sorunu yaşıyorum, sorunsuz stabil eu hangi sürüm tavsiyesi olan varmı
Klon uygulama kullanıyorsanız telefon sapıtacakdır. Diğer romları da Kullanan arkadaşlardan bazıları klon uygulamada sıkıntı yaşadıklarını belirtmişlerdir Miui android 11 temelli Bir sorunsal gibi gözüküyor. Miui 12.5 i beklemekte fayda var klon uygulama için. Onun dışında bazı uygulamalardan atma sorunu yaşıyorsanız BİR daha TEMİZ kurulum yapmanızı ÖNERİRİM.Stabil son sürüm 12.2.2 yükledim bazı uygulamalardan atma sorunu yaşıyorum, sorunsuz stabil eu hangi sürüm tavsiyesi olan varmı
Hocam otadan da indirseniz twrpden kurmanız gerekir. Ben kurdum root kalktı ama magisk yüklüydü içinden tekrar zipi indirip flashladım sorun kalmadı.12.2.2.2 den 12.2.2.3 otadan güncellersek root ve vowifi için yapılan işlemler sıfırlanır değil mi official güncellemeler gibi? Deneyimleyen oldu mu?
Eyvallah hocam.Hocam otadan da indirseniz twrpden kurmanız gerekir. Ben kurdum root kalktı ama magisk yüklüydü içinden tekrar zipi indirip flashladım sorun kalmadı.