- Adım
- Samet
- Cihazım
- Redmi Note 9S
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 106
82k antutu puanı iyiymiş hafta sonu denerim tşk
Bende öyle bir sorun olmadı hocam olsa zaten SS alamazdimHocam kurulumu yaptım, ayarlara girerken kapsıyordu ve bir kaç saniye sonra telefon yeniden başlıyordu. 2 defa art arda olunca ben de taa eski yıllardan beridir çok sevdiğim pixel experience indirdim. (Eskiden paranoid romdu tabi )
Şuan her şey yolunda. Sadece kulaklık tuşu çalışmıyor. Kullandıkça başka bir sorun olursa yazarım yine.
Crdroid niye böyle bir sorun oluşturdu bilemiyorum
AnTuTu çok önemli değil hocam ama evet MIUI tabanlı romlara göre yüksek.82k antutu puanı iyiymiş hafta sonu denerim tşk
Hocam merhaba,bende antutuya cok takiliyorum 80k dusuk mu oyun performansi nasil bu modelin.AnTuTu çok önemli değil hocam ama evet MIUI tabanlı romlara göre yüksek.
Bir iki gün deneyip konuyu açayım o haldeBende öyle bir sorun olmadı hocam olsa zaten SS alamazdim
Pixel rom tanıtımını da siz yapın konu açarak çok seveni var Pixelin.
Hocam çok oyun oynayan birisi değilim telefonda fakat Pubg Mobile akıcı veya dengeli ayarda güzel bir şekilde oynatıyordu, oyun performansı için YouTubeden testlere bakın daha iyi olur.Hocam merhaba,bende antutuya cok takiliyorum 80k dusuk mu oyun performansi nasil bu modelin.
Hocam pixel ve aospex kurdum. Şöyle bir sıkıntı oldu iki romda da: parmak izi ile kilit açma anında değil de 1-2sn sonra oluyordu. Bazı animasyonlarda da ekran yanıp sönüyor gibiydi. Mesela Chrome açılırken ilk ana ekran gelirken yanıp sönüyor gibi oluyordu. Viper4fx de ekolayzır grafiği de aynı şekilde gidip geliyordu.Bende öyle bir sorun olmadı hocam olsa zaten SS alamazdim
Pixel rom tanıtımını da siz yapın konu açarak çok seveni var Pixelin.
Hocam siz Orangefox TWRP ile crDroid kurunHocam pixel ve aospex kurdum. Şöyle bir sıkıntı oldu iki romda da: parmak izi ile kilit açma anında değil de 1-2sn sonra oluyordu. Bazı animasyonlarda da ekran yanıp sönüyor gibiydi. Mesela Chrome açılırken ilk ana ekran gelirken yanıp sönüyor gibi oluyordu. Viper4fx de ekolayzır grafiği de aynı şekilde gidip geliyordu.
Çözümünü araştırdım bulamadım. Ben kusursuz bir rom istediğim için şimdilik oreoya geri döndüm.
Size dediğim gibi dosya uzantısını .zip yapıyorsunuz değil mi ?Bugün tekrar deneyeceğim