- Adım
- furkan
- Cihazım
- redmi 5 plus
- Konular
- 29
Benim cihaz böyle bende titreşim sorunu yoktu.Bende vardı. Cihaz detayları da şu şekilde:
Benim cihaz böyle bende titreşim sorunu yoktu.Bende vardı. Cihaz detayları da şu şekilde:
bu güncellmeden sonra telefon acilirken fairkli desen kilidi istedi ve dokunmatik calismadi ne yapmam gerekli ....???Sonunda! Yeni güncelleme yayınlanmış
What's New -
5 November 2018 Security Patch
Added VoLTE Icon
Added Swipe Up Gestures
Removed Search Icons from crDroid Settings
Upstream Merged
İndirme linki;
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Rehber - TWRP İle Unutulan Telefon Şifresini Kaldırmabu güncellmeden sonra telefon acilirken fairkli desen kilidi istedi ve dokunmatik calismadi ne yapmam gerekli ....???
Bu telefon sifresi deil tam olarak android acilmadan soruyor onu gecince tekrar ekran sifresi geliyor ...İlk bastaki güncellemeden önce pin di .. Suan benden desen kilidi olusturmami istiyor ama dokunmatik calismiyor unutulmus bisey yok güncelleme ile oldu ....
Denedim olmadi linkte kini ....Bu telefon sifresi deil tam olarak android acilmadan soruyor onu gecince tekrar ekran sifresi geliyor ...İlk bastaki güncellemeden önce pin di .. Suan benden desen kilidi olusturmami istiyor ama dokunmatik calismiyor unutulmus bisey yok güncelleme ile oldu ....
Hocam bir kaç kişide daha dokunmatik ekran çalışmamış henüz çözüm de paylaşılmamış temiz kurulum veya yedeğinize dönmeyi deneyin.Bu telefon sifresi deil tam olarak android acilmadan soruyor onu gecince tekrar ekran sifresi geliyor ...İlk bastaki güncellemeden önce pin di .. Suan benden desen kilidi olusturmami istiyor ama dokunmatik calismiyor unutulmus bisey yok güncelleme ile oldu ....
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Denedim olmadi linkte kini ....
Yedek almamistim önceki güncellemeyi kursam nasil olurHocam bir kaç kişide daha dokunmatik ekran çalışmamış henüz çözüm de paylaşılmamış temiz kurulum veya yedeğinize dönmeyi deneyin.
Üstüne kuracaksınız anladığım kadarıyla, bunun sonucu nasıl olur bilemiyorumYedek almamistim önceki güncellemeyi kursam nasil olur
Olmazsa eski yedekten system kuracam sadece baktim olmadi son care vuracam baltayi ....Üstüne kuracaksınız anladığım kadarıyla, bunun sonucu nasıl olur bilemiyorum![]()