Telegram sayfasından hocam
MI 5s Global beta 8.11.8
Sizede iyi akşamlar diliyorumTamamdır hocam iyi akşamlar
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Pie sürümü mü oreo sürümü mü?AospExtended ROM bence çok başarılı uzun zamandır kullanıyorum çok memnunum çok sevdiğim miu arayüzünü bile unutturdu bana özelleştirilebiliyor olması falan çok iyi custom romlarda 1 numaralı favorim
şuan oreo kullanıyorum pie iyice oturana kadar oreo ile devam edeceğimPie sürümü mü oreo sürümü mü?
Bence oreo sürümüdür. Çünkü pie sürümü çıkalı henüz 3 gün oldu oda sadece telegramda paylaşıldı. Yani uzun zamandır kullanabileceği kadar olmadı henüzPie sürümü mü oreo sürümü mü?
Cihazınızın imeileri kayıtlı orjinalmi stock romda bunlar olmuyormu sanki donanımsal bi sıkıntı var gibiArkadaşlar AEX rom da dahil birçok aosp tabanlı rom kurdum. Hem Oreo hem pie. Kendi kendine telefon gelen arama sesi gitmiş oluyor. Telefon çalıyor cevapliyorum ses yok. Benim sesimde karşıya gitmiyormuş . Telefonu yeniden başlatmadan düzelmiyor. Var mıdır bir çaresi çözüm yolu. Yoksa bu sorun sadece bende mi. En güncel firmware yi yüklüyorum. Twrp güncel. Gapps güncel . Ama yok. Her seferinde aynı hata. Hatta bazen ekran kilitleme kamera sesi gibi seslerde gidiyor.