Modüller kısmından flashladım. Modül aktif görünüyor ama çalışmıyor maalesef. 21.4 kullanıyorum sürüm olarak.Magisk modüllerden yüklediniz değil mi?
Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynı şekilde bu dosyayı da modüllerden ekleyebilir misiniz hocam?Modüller kısmından flashladım. Modül aktif görünüyor ama çalışmıyor maalesef. 21.4 kullanıyorum sürüm olarak.
Teşekkürler hocam bu çalıştı. Barı tamamen yok etmedi ama oldukça azalttı aradaki mesafeyi.Aynı şekilde bu dosyayı da modüllerden ekleyebilir misiniz hocam?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
2 dosyayı da eklediniz değil mi hocam?Teşekkürler hocam bu çalıştı. Barı tamamen yok etmedi ama oldukça azalttı aradaki mesafeyi.
Teşekkürler hocam bilgiler için.Arkadaşlar parmak izi ekran kapalı iken çalışmıyorsa ilk olarak ayarlara girin ve Ekran kısmına girin ardından aşağı inin bildirim ekranı karşınıza çıkacak ona tıklayın ve kapalı olan kısmı açın ardından aşağıda bulunan her zaman açık seçeneğini açın geri gelin customization kısmına girin ve parmak izi ayarlarını açın yeni bir seçenek gelmiş olacak ekran kapalıyken parmak izi diye onu aktif hale getirin ardından tekrar ekran bildirim ayarlarına girin bildirim ekranını açmış olduğunuz Seçini kapatın parmak izi artık aktif olarak ekran kapalı olsa bile çalışacaktır.
Bunları yapmama rağmen düzelmedi maalesef galiba desteklenmiyor diye bir hata alıyorum fw ile alakalı olabilir diye düşünüyorumArkadaşlar parmak izi ekran kapalı iken çalışmıyorsa ilk olarak ayarlara girin ve Ekran kısmına girin ardından aşağı inin bildirim ekranı karşınıza çıkacak ona tıklayın ve kapalı olan kısmı açın ardından aşağıda bulunan her zaman açık seçeneğini açın geri gelin customization kısmına girin ve parmak izi ayarlarını açın yeni bir seçenek gelmiş olacak ekran kapalıyken parmak izi diye onu aktif hale getirin ardından tekrar ekran bildirim ayarlarına girin bildirim ekranını açmış olduğunuz Seçini kapatın parmak izi artık aktif olarak ekran kapalı olsa bile çalışacaktır.
Evet hocam ikisi de yüklü, teker tekerde denedim. Sadece small keyboard çalışıyor.2 dosyayı da eklediniz değil mi hocam?