Soru Rn9 promu rn8 promu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Alikarabag

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Redmi note 5
Konular
8
Merhaba telefon almayı düşünüyorum iki telefon arasında kaldım rn9 pro 6/128 veya rn8 pro 6/64 arasında 500 TL fark fark 500 TL değecek bı fark varmı oyun için almayı düşünüyorum kullanan arkadaşlar artisini eksisini söylerse sevinirim

mm33

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Mi 11 ultra
Meslek
Personal trainer
Konular
53
Çene kısmı derken alt kısım'dan bahsediyorum evet bana göre çok fazla rn8 pro ve rn9 pro modellerini yanyana getirmiş biri olarak aralarında fark var ve rn9 gereksiz büyük bir cihaz ergonomi açısından hiç hoşuma gitmedi mediatek işlemcide kesinlikle pişmanlık değil snapdragon'dan iyi olmayabilir ama pişmanlık demekte yanlış olur rn8 pro gerçekten seri ve stabil çalışan bir cihaz.

Oyla:

Batuski5431

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan G
Cihazım
Oneplus 9Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
14
Merhaba telefon almayı düşünüyorum iki telefon arasında kaldım rn9 pro 6/128 veya rn8 pro 6/64 arasında 500 TL fark fark 500 TL değecek bı fark varmı oyun için almayı düşünüyorum kullanan arkadaşlar artisini eksisini söylerse sevinirim
Oyun için alıyorsanız rn8 Pro önerimdir açıkcası root rom diyorsanız rom desteği pek yok bulaşmayın derim

Oyla:

Serkanz

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
serqan
Cihazım
redmi note 8 pr
Konular
0
Herkes hayatında en az bir kez mediatek, bir kez AMD ve bir kez atiradeon pişmanlığı yaşayacak. Yapacak bir şey yoktur.headbang~~
Hangi cihazı kullanıyorsunuz. ? Ben 8 pro kullanıyorum 6 aydır bi sorun göremiyorum sizin cihazı merak ettim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Oyun için alıyorsanız rn8 Pro önerimdir açıkcası root rom diyorsanız rom desteği pek yok bulaşmayın derim
Sürüyle rom destegi var 8 proya. Şuan global destekli Crdroid son sürüm kullanıyorum. cwf den sonra her gün neredeyse rom derleniyor veya update alıyor romlar.

Oyla:

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Ben de bir tavsiye vereyim:
Sadece telefonu kullanan kişilerin yorumunu dinleyin.

Note 8 Pro'nun bazı özel durumları var eğer rom veya root atacak iseniz. Yok eğer rom veya root atmıyorum derseniz çekinmeden alabilirsiniz. Mükemmel cihaz stok durumunda iken

Oyla:

Azrail

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulkadir
Cihazım
Mi Max 2
Konular
2
Herkes hayatında en az bir kez mediatek, bir kez AMD ve bir kez atiradeon pişmanlığı yaşayacak. Yapacak bir şey yoktur.headbang~~
Mediatek konusunda hak verebilirim fakat şuan güncel AMD Ryzen işlemcilerinde pişmanlık değil fiyatın hakkını veren işlemcilerin tadını çıkarıyor insanlar.
AMD artık çok farklı boyuta geçti :) Darısı Mediatek'in başına.

Ayrıca Note 9 PRO Snapdragon işlemci daha kaliteli bir kamera ve 30W daha hızlı şarj desteği ile tercih edilmesi için gerekli sebepleri var. Arada 100 200 arası komik fiyatlar oynarken 9 PRO tercih edilmesinin daha mantıklı bir karar olacağını düşünüyorum. 500 mAh fark bunlar göz ardı edilmemesi gereken farklılıklar.

Oyla:

semender44

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
RS
Konular
19
Hangi cihazı kullanıyorsunuz. ? Ben 8 pro kullanıyorum 6 aydır bi sorun göremiyorum sizin cihazı merak ettim.

Sürüyle rom destegi var 8 proya. Şuan global destekli Crdroid son sürüm kullanıyorum. cwf den sonra her gün neredeyse rom derleniyor veya update alıyor romlar.
Telefonum note 9s.

Bende "global" destekli "crdroid" romu merak ettim.
Crdroid lineage tabanlı aosp bir rom globali ne olaki.
Parmak izi ile reset atan rom olabilirmi?

Oyla:

107haylaz107

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Arif
Cihazım
red mi note 9 P
Konular
3
red mi note 9pro bir hafta kullanma şansım oldu gayet başarılı.En sevdiğim özelliği mükemmel hızlı şarjı :)

Oyla:

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Arkadaşlar konu farklı farklı yerlere gitmiş.
Konu dışı mesajlar silindi ve tekrarı halinde uyarı alabileceğimizi hatırlatmak isterim.
Alikarabag hocam konuyu kapatıyorum, aklınıza takılan bir konu olursa yeni bir açabilirsiniz.
Teşekkürler iyi forumlar.

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt