Bence ugrasmamaniz lazim cihaziniz brick olabilir isi bilen birine yaptirin11.0.6.0 global miui sürüm ve android 9 için root nasıl atabilirim. Ve dosyalarını paylaşabilir misiniz ?
önceden exynos telefonlarda root yapmışlığım var ama bunda durum farklıymış. Açıkçası korkmadım değil. Biraz bekleyeyim daha stabil yöntemler çıkabilir herhalde . Bu arada teşekkürler yorum için.Bence ugrasmamaniz lazim cihaziniz brick olabilir isi bilen birine yaptirin
önceden exynos telefonlarda root yapmışlığım var ama bunda durum farklıymış. Açıkçası korkmadım değil. Biraz bekleyeyim daha stabil yöntemler çıkabilir herhalde . Bu arada teşekkürler yorum için.
hocam hiç mtk işlemcili telefonlarda sonradan stabil yöntemler çıktı mı gördüğünüz yani kolay bir şekilde yapılan. root ve rom dünyasını keşfeden kişiler için çok kötü bir durum malesefSizin telefonun işlemcisi sıkıntılı hocam
Maalesef hocamhocam hiç mtk işlemcili telefonlarda sonradan stabil yöntemler çıktı mı gördüğünüz yani kolay bir şekilde yapılan. root ve rom dünyasını keşfeden kişiler için çok kötü bir durum malesef![]()
Kilitlemeye gerek olduğunu zannetmiyorum hocamüzdü . neyse yapacak bir şey yok hiç riske girmeyelim o zaman . teşekkürler hocam .Konu nasıl kilitleniyo yeni üyeyim de .