Rom [RN8Pro] En Çok Tercih Edilen AOSP Rom'lar (Her Sürüm Güncellemesi Konuya Eklenecektir) // 08/12.2023

Lucas.Rintaro

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
21
Bugün buraya tam olarak bu sorun için geldim tamam performansı iyi dedik de hocam ne hâle getirdi uzun sürede telefonu. Kamerasını kullanarak video çekemez oldum. Geçenlerde önemli bir işim vardı uzun süreli video çekimi yaptım 10 saniyeliklerde dahil hepsinde kasmalar donmalar ve ses kaymaları vardı o kadar sorun yaşattı ki anlatamam. CR dışında önerilebilecek ROM varsa önerilere açığım çünkü bunu kullanamayacağım sanırım :(
InfinityX 2.8 deneyebilirsiniz. Dün AxionAOSP yükledim memnun kalmadım. InfinityX yükledim oldukça beğendim.

beraozbal

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bera
Cihazım
sweet
Konular
3
InfinityX 2.8 deneyebilirsiniz. Dün AxionAOSP yükledim memnun kalmadım. InfinityX yükledim oldukça beğendim.
hocam karışmak haddime değil ama yanlış konuya yazmış olabilir misin :D ? cevap verdiğin mesaj çok eski ve konu da note 8 pro oldugundan bi garipsedim. yazdıgın romlar da yoktur muhtemelen o cihazda

Lucas.Rintaro

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
21
hocam karışmak haddime değil ama yanlış konuya yazmış olabilir misin :D ? cevap verdiğin mesaj çok eski ve konu da note 8 pro oldugundan bi garipsedim. yazdıgın romlar da yoktur muhtemelen o cihazda
Hocam konuyu karıştırmadım ama eski mesaj olduğunu fark etmemişim :D Teşekkürler uyarı için.

Yedek telefon olarak Note 8 Pro var. Türkiye kayıtlı olmasına rağmen rom yüklerken IMEI gittiği için sadece sim 2 IMEI repair yapıp bırakmıştım. Ücretsiz çift IMEI olmuyordu çünkü :)
Onun için yeni yöntem çıkmış onu denedim dün. Hazır elimi atmışken bahsettiğim romları da yükleyip denedim. InfinityX romu 10 Pro'da sevdiğim için en son onu yükledim ve bunda da beğendim :) Mediatek cihazlar için de romlar çıkmaya başlamış :)
Konu denk gelince belirteyim dedim ama eski olduğu gözümden kaçmış :D

beraozbal

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bera
Cihazım
sweet
Konular
3
Hocam konuyu karıştırmadım ama eski mesaj olduğunu fark etmemişim :D Teşekkürler uyarı için.

Yedek telefon olarak Note 8 Pro var. Türkiye kayıtlı olmasına rağmen rom yüklerken IMEI gittiği için sadece sim 2 IMEI repair yapıp bırakmıştım. Ücretsiz çift IMEI olmuyordu çünkü :)
Onun için yeni yöntem çıkmış onu denedim dün. Hazır elimi atmışken bahsettiğim romları da yükleyip denedim. InfinityX romu 10 Pro'da sevdiğim için en son onu yükledim ve bunda da beğendim :) Mediatek cihazlar için de romlar çıkmaya başlamış :)
Konu denk gelince belirteyim dedim ama eski olduğu gözümden kaçmış :D
hee anladım hocam
mtk cihaza bu romlar nasıl çıkmış recovery zor kurulmuyor mu mtk cihazlara :)

Üst Alt