Çözüldü RN8PRO Çin Beta Google Servisleri Kurulmuyor.

Ahmet Arıcı

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi Not 8 pro
Konular
4
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI 12.5 21.2.19
Telefon Modeli
Redmi Note 8 Pro
Bootloader Kilidi
Açık
Merhabalar note 8 proma miui 12.5 21.2.19 sürümün kurdum bugün önce de 21.1.22 gibi bi sürüm kullanıyordum Google uygulamalarını twrp'den nikgapps flashladım. Burda muhammed540 hocamın yazısından bakarak. Fakat olmadı. Önceki sürümde sorun çıkmamıştı. Google installer ile denedim bu sefer de play store açılsa da google hesabıma giriş yapmama bile izin vermedi.

Çözüm
Merhabalar note 8 proma miui 12.5 21.2.19 sürümün kurdum bugün önce de 21.1.22 gibi bi sürüm kullanıyordum Google uygulamalarını twrp'den nikgapps flashladım. Burda muhammed540 hocamın yazısından bakarak. Fakat olmadı. Önceki sürümde sorun çıkmamıştı. Google installer ile denedim bu sefer de play store açılsa da google hesabıma giriş yapmama bile izin vermedi.

Merhaba,

Malesef çin beta romlarında google servisler artık tek başına kurulmuyor. Lakin note8pro kullanan biri olarak, twrp üzerinden nikgaps core kurarak sorunu çözüyorum. Tabi sadece aşağıda yer alan konudaki gappsı kullanarak.. Konuyu takip edin lütfen.

Miui 12.5 Closed Beta Rom 21.6.7 Redmi Note 8 Pro - Android 11

Mkeytrr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tahsin
Cihazım
Mi9
Konular
7
Twrpden tekrar flashlayin.
Bu arada Türkçe kullanabiliyomusun yoksa ingilizcemi kullanıyorsun.
Locale2 kullanıyorsan ayarlar kısmında hepsi Türkçe oluyormu bilgi verirsen sevinirim

Oyla:

cilgingitar

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlker
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
25
Çin'de Google servisleri kullanılmıyor. Çin romlarında da Google servislerine girilemiyor. Ben de her yolu denedim zamanında safetynet geçmeyi falan ama olmuyor.

Oyla:

Ahmet Arıcı

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi Not 8 pro
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Twrpden tekrar flashlayin.
Bu arada Türkçe kullanabiliyomusun yoksa ingilizcemi kullanıyorsun.
Locale2 kullanıyorsan ayarlar kısmında hepsi Türkçe oluyormu bilgi verirsen sevinirim
Sanırım baya bir geciktim. More locale 2 ile Türkçe yaptım. Tüm uygulamalar otomatik olarak Türkçe açılıyor. Ayarların da bir kısmı İngilizce bir kısmı Türkçe...

Oyla:

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X3Pro
Meslek
Mod
Konular
320

Merhaba,

Malesef çin beta romlarında google servisler artık tek başına kurulmuyor. Lakin note8pro kullanan biri olarak, twrp üzerinden nikgaps core kurarak sorunu çözüyorum. Tabi sadece aşağıda yer alan konudaki gappsı kullanarak.. Konuyu takip edin lütfen.

Miui 12.5 Closed Beta Rom 21.6.7 Redmi Note 8 Pro - Android 11

Oyla: Çözüm
Üst Alt