Soru Rn8pro 8 gb ram modeli hakkında sorum var ?

emo1616

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Konular
166
herkese teşekkür ederim cevaplarından
Note9pro ara telefon ve performans olarak malesef note8prodan bir tık düşük. Yazılımsal olarak malesef hala note8pro diğerine göre daha stabil. Isınma sorunu note8pro da yok, soğutma sistemi daha iyi. Cihaz kalınlığı olarak note8pro daha kibar. Note9pro da Çin beta desteği bildiğim kadarıyla yok. Dolayısıyla eu beta desteğide yok. Note8pro da, çin beta desteği var, ki iki cihaz arası kamera farkı da yok.. Bu sebeple direkt Note10pro ya yönelin. Tabi imei durumunu göze almalısınız. Şuan için buda bir sorun olduğuna göre, Pocof2pro gibi cihazlara bakabilirsiniz.
Note 10 pro evet güzel ama fiyatıda güzel:) Benim düşüncem 8gb ram e geçiş yapayım cihaz zaten sağlam olduğu için beni götürür 2-3 sene düşüncem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben olsam sanırım note 8 pro alırdım yine açıkçası bu zamana kadar kullandığım en iyi telefon diyebilirim iphoneda kullanmış biri olarak stabilite ya da herhangi bir sorun yaşamadım. Ama eğer rom root işlerinde acemi iseniz ve yapmak istiyorsanız biraz riskli brick olmaya çok meyilli bir telefon gerçi artık bununda çözümü var yetkili hesaba gerek kalmıyor ama bunları bilerek alın telefonu :)
Benim düşünce o yönde ama note 9 pro hiç kullanmadığımdan bilmiyorum kullanıcıların yorumlarını görmek isterim açıkcası bir hocamız da yazmış burda çöktü diye.Evet ehr cihaz aynı olmaz ama xiaomi bu belli olmaz hepsi de aynı olay olabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

redmi note9s note9pro almayı düşünmeyin çöküyo işlemci yanıyo elimde bir tane odurumda cihaz var
Daha öncden 8 pro kullandınız mı acaba bunu şu yüzden soruyorum çok ahım şahım fark varmı çünkü yazılı kağı üstünde pek fark görünmüyor

Üst Alt