- Adım
- Fatih
- Cihazım
- RN8P
- Konular
- 4
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- Global Endonezya 12.5.6.0
- Telefon Modeli
- Redmi Note 8 Pro
- Bootloader Kilidi
- Açık
Elimde RGGIDXM yani Endonezya rom yüklü 12.5.6.0 olan bir RN8P var. Ben buna custom rom yüklemek istiyorum ancak şimdiye kadar denediğim 3 romda da sürekli olarak sistem çökmesi yaşıyorum. Sistem çökmesinden kasıtım bootloop değil. Telefon açıkken system çöküyor kapat yada bekle uyarısı yiyorum sürekli zaten cihazın pek romu yok A14 yüklemek istiyorum lakin hep aynı durum yaşanıyor. Yüklemeyi başlarda bilmiyordum eski bir lenovo kullanıcıyım ve onda 2020 senesi itibariyle keyfim istedikçe twrpde rom yüklerdim. Xiaomi bu konuda biraz garip bir firma olduğu için halen tam olarak anlayabilmiş değilim lakin bulent872 hocamın kendisine teşekkür ederim yardımıyla EvoX denemesi yaptım sorunsuzdu yine system çökene ve telefon kendini kapatana kadar evoxden cherishosa geçtim onda kapanma olmuyordu ancak yine aynı sorundan müzdaribim. İlk denemelerimde firmware kurmuyordum çünkü kurmam gerektiğini bilmiyordum. Artık rom istiyorsa kuruyorum twrp üzerinden yinede çökme sorunu oluyor. Bu system çökmesi neden olur? Nasıl aşabilirim? H.kadioglu mümkünse hocam sizden cevap alabilirsem makbule geçer. Cihazda şuan fastboot resmi rom kurulu twrp yok ama kurmak 5 dakikamı almayacaktır.