Yardım Rn8p Arama ekranında beyaz kılcal çizgiler

Kur.Yzb

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
Xiaomi
Konular
10
Merhaba arkadaşlar öncelikle hepinizi selamlarım endonezya rom kullanıyordum android 10
dün gece otadan gelen miui 12 güncellemesini yaptıktan sonra arama ekranında üst kısımda resimdeki örnektir çizgiler görünüp kayboluyor bunun sorunu ota güncellemesi ise tekrar indirip güncellemem yada fastboottan rom atmam halinde düzelirmi. Saygılarımla
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

yusuf00300

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
Redmi Note 8pro
Konular
4
Sadece arama ekranında oluyorsa uygulamanın verilerini sıfırlayıp güncellemeleri kaldırmanız bile işe yarayabilir belki de denemek lazım.

Oyla:

mert258

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Mi8
Konular
16
Çektiğiniz ekran videosunu izlerken gözüküyorsa yazılımsaldır, gözükmezse muhtemelen donanımsaldır.

Oyla:

Kur.Yzb

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
Xiaomi
Konular
10
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çektiğiniz ekran videosunu izlerken gözüküyorsa yazılımsaldır, gözükmezse muhtemelen donanımsaldır.
Hocam ekran videosunda görünmüyor ancak ekran testi yaptığım zamandada bir sorun yok anlayamadığım için sizlere ulaştırdım konuyu teşekkürler

Oyla:

Kur.Yzb

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
Xiaomi
Konular
10
Son olarak fastboot ta mi flash ile temiz kurulum yaptıktan sonra hata gitmiştir konumuz kapatılabilir sorun çözüldü

Oyla:

Kur.Yzb

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
Xiaomi
Konular
10
Son olarak fastboot ta mi flash ile temiz kurulum yaptıktan sonra hata gitmiştir konumuz kapatılabilir sorun çözüldü
Konu kapanmadan önceki son mesaj ana ve kilşt ekranında koyu renk astro space duvar kağıtları kullanırsanız bu sorun hepinizde ortaya çıkar fastboot rom sonrası çözüldü dememin sebebi açık tema olduğu içindi bir güncellemeyle düzeleceğini tahmin ediyorum kalın sağlıcakla

Oyla:
Üst Alt