- Adım
- behlul
- Cihazım
- Mi 10t pro
- Konular
- 15
eu kullanıyorum baktımda bende de varmış hatta hareketli bile efektler var güzelmiş gerçekten bilgi için teşekkürler
Bilmiyorum ama benim gibi deneme yanılma yaparak çözebilirsiniz. Hindistani seçin bakalım sonra kamera gallery güncelleniyorsa guncelleyin ve geliyo mu bakın isterseniz.Hocam teşekkürler öğrenmiş oldum sayenizde güzel özellik. Eu rom kullaniyorum kendisinde varmış bolgeyi degistirmeme gerek kalmadı. Benim merak ettiğim ve olmasını istediğim özellik portre çekince sahne modu gibi bir mod var Rn8 proda acaba bizim telefonlara da getirilebiliyor mu? Baya iyi bir özellik bence buna çok benziyor ama bütün cevreyi degistiriyor.
Hocam eu romda bölge değiştirme ayarını bulamadım. İnternete yazınca da hiç çıkmıyor böyle bir özellik pro modelinde var denmiş forumda ama internette bu özellikle ilgili hiç bilgi yok bence çok hoş bir özellik. Forumda bahsedilen kısa bir konu buldum. Buradan bakabilirsinizBilmiyorum ama benim gibi deneme yanılma yaparak çözebilirsiniz. Hindistani seçin bakalım sonra kamera gallery güncelleniyorsa guncelleyin ve geliyo mu bakın isterseniz.
Sağolasın yaptım olduİnternette aradım baya bugün ama bulamadım. Bende deneme yanılma yaparak çözmüş bulundum. Normalde global sürümde gözükmüyordu gerçi globalde kalarak yine açtım
Öncelikle ayarlar>ek ayarlar / bölge. Burdan hindistan seçin.
Sonra telefonu yeniden başlatın.
Getapps uygulaması gelecek ordan gallery uygulamasını güncelleyin. Guncelledikten sonra uygulamaya girin.
Gökyüzü olan bir foto bulup düzenle diyin ve karşınızda gökyüzü efektleri açılmış bulunuyor.
Yararlı olduysa ne mutlu iyi günler.
Not: hindistan seçerken bazı uygulamalar (takvim, videoplayer, müzik) hindistana göre oluyor bu can sıkıcı benim için. Böyle düşünen varsa bölgeyi tekrar Türkiye yapıp kullanabilirsiniz. Böylece Gökyüzü efektleri gitmiyor
Not 2 :Gökyüzü efektini denediğim fotoğrafları ekledim.