İpucu Rn8'de gökyüzü efektlerini açma

bilonemsi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
behlul
Cihazım
Mi 10t pro
Konular
15
eu kullanıyorum baktımda bende de varmış hatta hareketli bile efektler var güzelmiş gerçekten bilgi için teşekkürler

redminote4kullanicisi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
RN8
Konular
119
Hocam teşekkürler öğrenmiş oldum sayenizde güzel özellik. Eu rom kullaniyorum kendisinde varmış bolgeyi degistirmeme gerek kalmadı. Benim merak ettiğim ve olmasını istediğim özellik portre çekince sahne modu gibi bir mod var Rn8 proda acaba bizim telefonlara da getirilebiliyor mu? Baya iyi bir özellik bence buna çok benziyor ama bütün cevreyi degistiriyor.
Bilmiyorum ama benim gibi deneme yanılma yaparak çözebilirsiniz. Hindistani seçin bakalım sonra kamera gallery güncelleniyorsa guncelleyin ve geliyo mu bakın isterseniz.

cesurtr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rıdvan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
25
Bilmiyorum ama benim gibi deneme yanılma yaparak çözebilirsiniz. Hindistani seçin bakalım sonra kamera gallery güncelleniyorsa guncelleyin ve geliyo mu bakın isterseniz.
Hocam eu romda bölge değiştirme ayarını bulamadım. İnternete yazınca da hiç çıkmıyor böyle bir özellik pro modelinde var denmiş forumda ama internette bu özellikle ilgili hiç bilgi yok bence çok hoş bir özellik. Forumda bahsedilen kısa bir konu buldum. Buradan bakabilirsiniz

fatmaoner

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Fatma
Cihazım
Redmi 8
Konular
0
İnternette aradım baya bugün ama bulamadım. Bende deneme yanılma yaparak çözmüş bulundum. Normalde global sürümde gözükmüyordu gerçi globalde kalarak yine açtım :)

Öncelikle ayarlar>ek ayarlar / bölge. Burdan hindistan seçin.
Sonra telefonu yeniden başlatın.
Getapps uygulaması gelecek ordan gallery uygulamasını güncelleyin. Guncelledikten sonra uygulamaya girin.
Gökyüzü olan bir foto bulup düzenle diyin ve karşınızda gökyüzü efektleri açılmış bulunuyor.
Yararlı olduysa ne mutlu iyi günler.

Not: hindistan seçerken bazı uygulamalar (takvim, videoplayer, müzik) hindistana göre oluyor bu can sıkıcı benim için. Böyle düşünen varsa bölgeyi tekrar Türkiye yapıp kullanabilirsiniz. Böylece Gökyüzü efektleri gitmiyor :)

Not 2 :Gökyüzü efektini denediğim fotoğrafları ekledim.
Sağolasın yaptım oldu

Üst Alt