Yardım Rn8 proya imei atıldı miui 11 endonezya rom flaşlandı fakat...

Writhquars

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Redmi Note 8Pro
Meslek
Finans
Konular
39
Dün gece miui 12 güncellemesi bildirimi geldi hemen ayarlara girip otomatik güncelleştirmeyi kapattım. Fakat sabah telefonla oynarken sarjım bitti bende dedim sarja takayım şimdide sürekli fastboota atıyor. Çözümü nedir? içerisinde 20gblik özel uygulama içi datalarım var. Onları nasıl kurtarıp bunu açabiliriim? Twrp yüklü wipe data yaparsam açılır diye düşünüyorum da miui 11 çok stabildi ayrıca miui 12 de nfc,vowifi,volte bazen çalışıyor bazen çalışmıyor ( genellikle çalışmıyor )

AspecTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
*
Cihazım
*
Konular
37
Dün gece miui 12 güncellemesi bildirimi geldi hemen ayarlara girip otomatik güncelleştirmeyi kapattım. Fakat sabah telefonla oynarken sarjım bitti bende dedim sarja takayım şimdide sürekli fastboota atıyor. Çözümü nedir? içerisinde 20gblik özel uygulama içi datalarım var. Onları nasıl kurtarıp bunu açabiliriim? Twrp yüklü wipe data yaparsam açılır diye düşünüyorum da miui 11 çok stabildi ayrıca miui 12 de nfc,vowifi,volte bazen çalışıyor bazen çalışmıyor ( genellikle çalışmıyor )
TWRP girip backup bölümünden data yedeğini alıp pc ye aktarın hocam.Sonra wipe data yapın.Büyük ihtimalle açılır,açılmazsa da fastboot üzerinden rom kurulacak fakat sakın telefonun bootloader kilidini kapatmayın yoksa Allahına kavuşur hocam :D

Oyla:
Üst Alt