- Adım
- Oguz
- Cihazım
- Resmi note 7
- Konular
- 1
beyler rn8pro telefonum brick oldu ne kadara patlar hiçbir tepki vermiyo
Cihazınız muhtemelen edl moda geçti .beyler rn8pro telefonum brick oldu ne kadara patlar hiçbir tepki vermiyo
yetkili bir hesaba gererk yokmu çünkü bunu denedim fakat download a bastığımda hiçbir tepki vermiyoCihazınız muhtemelen edl moda geçti .
Bootloader kilidiniz açıksa bu yöntemi deneyebilirsiniz.
Rehber - Redmi Note 8 pro Unbrick Nasıl Yapılır
Yeni yöntem çıktı. Bu konudaki yorumlar eski konu için geçerlidir https://forum.miuiturkiye.net/konu/yetkili-hesabi-atlamak.104415/forum.miuiturkiye.net
Ne yaparken oldu bu işlem. Yaptığınız işleme göre kurtarılabilir yetkili hesap gerekmedenbeyler rn8pro telefonum brick oldu ne kadara patlar hiçbir tepki vermiyo
twrp ile global rom yükledim reboot system yaptığımda böyle olduNe yaparken oldu bu işlem. Yaptığınız işleme göre kurtarılabilir yetkili hesap gerekmeden
Sürüm mü düşürdünüz?twrp ile global rom yükledim reboot system yaptığımda böyle oldu
Tamamdır kurtarilamaz yetkili hesap olmadan. Android 10'dan 9'a düşürüm olmuyor maalesef.miui12 beta yı yüklemiştim sonra geri miui11android 9a dönerken
hocam merhaba note 8 pro var imei repair işlemli twrp yok android 10 güncellemesi geldi otadan yüklersem tel brick olurmuTamamdır kurtarilamaz yetkili hesap olmadan. Android 10'dan 9'a düşürüm olmuyor maalesef.
Fiyat için Zenex hocam ile iletişime geçebilirsiniz