Çözüldü Rn8 pro da 60 fps aldigim oyunda 120hz olan k30 telefonda neden alamiyorum

ynsemrkn51

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus emre
Cihazım
Redmi k30 poco
Konular
70
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Eu beta
Telefon Modeli
K30 4g
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar telefonum k30 4g
Redmi.note 8 pro kullanirken eu rom ile vendor silmeden yukledigimde 60fps aldigim olmustu sabit 60fps alıyordum oyunda

Telefonumda 120 fps olmasina ragmen neden 40 larda fps aliyorum

NovtyX8

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
7
Merhaba sorununuzu pek anlamadım ama biraz aydınlatayım sizi. K30 4G modelinin ekranı 120hz değil 60hz. Ekranınız 120 hz olsa bile oyunlarda yetkilendirme almadan(root) 60 fps'in üstüne çıkamazsınız. Sanırsam tek sorununuz fps'inizin düşük olmasında. Hard reset atmayı deneyebilirsiniz. Çözülmez ise teknik servisi ilgilendiren bi durum olabilir.

Oyla:

ynsemrkn51

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus emre
Cihazım
Redmi k30 poco
Konular
70
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba sorununuzu pek anlamadım ama biraz aydınlatayım sizi. K30 4G modelinin ekranı 120hz değil 60hz. Ekranınız 120 hz olsa bile oyunlarda yetkilendirme almadan(root) 60 fps'in üstüne çıkamazsınız. Sanırsam tek sorununuz fps'inizin düşük olmasında. Hard reset atmayı deneyebilirsiniz. Çözülmez ise teknik servisi ilgilendiren bi durum olabilir.
Hocam telefonum 120 hz yine söylüyorum fakat benim sorunum zaten 60 fps almamak root telefonum ama zaten mesela pubg mobile 60 in uzerine cikmaz zaten ama ben onu sabitlemek istiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

NovtyX8

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
7
Kardo çok pardon benim hatam modelleri karıştırmışım. GFX Tool kullanıyor musun?

Oyla:

ynsemrkn51

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus emre
Cihazım
Redmi k30 poco
Konular
70
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kardo çok pardon benim hatam modelleri karıştırmışım. GFX Tool kullanıyor musun?
O gibi programlar benim icin oyunda direk kasmaya yol acaar ustam kullanmiyorum sadece dün kurdum gpu turbo boost magisk kullanıyorum ama onunla fos yukselmez biliyorum sistem için kullaniyorum sadece . Elimde tel rn8p den daha iyi ve hizli nasil olmuuor anlamadim . Birde o fps yi almasi icin geliştirici seçenekleri den oyun sürücüsü seciyordum

Cozdum hocam saolun forumda var

Son düzenleme:
Oyla:

NovtyX8

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
7
O gibi programlar benim icin oyunda direk kasmaya yol acaar ustam kullanmiyorum sadece dün kurdum gpu turbo boost magisk kullanıyorum ama onunla fos yukselmez biliyorum sistem için kullaniyorum sadece . Elimde tel rn8p den daha iyi ve hizli nasil olmuuor anlamadim . Birde o fps yi almasi icin geliştirici seçenekleri den oyun sürücüsü seciyordum

Ne demek iyi forumlar.

Oyla:

alperta54

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ADİL ALPEREN
Cihazım
Note 9 Pro
Konular
18

Link paylaşır mısın hocam

Oyla:

ynsemrkn51

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus emre
Cihazım