- Adım
- Mehmet
- Cihazım
- Redmi Note 8
- Konular
- 2
MIUI sürümü: MIUI Global 11.0.8 I Kararlı 11.0.8.0(PCOMIXM)
Android sürümü: 9 PKQ1.190616.001
1. Bataryamın durumunu nasıl öğrenebilirim?
2. Cihaz ve bataryanın ömrünü uzatmak için tavsiyeleriniz var mıdır?
3. Orijinal şarj cihazı hangi siteden ve hangisini önerirsiniz? (Linkini atarsanız sevinirim)
4. Beş aydır çakma şarj cihazı kullanıyorum. Cihaza ne gibi zararlar verir?
5. Şarjın daha uzun gitmesi için neler yapabilirim?
6. Cihazın ısısını nasıl öğrenebilirim?
7. Ahizenin sağında güneşli havalarda mor renkli birkaç yuvarlak görüyorum. Bunlar nedir?
8. Son olarakta telefonum cebimdeyken şiddetli sağanak yağmurda kilometrelerce yürüdüm. Gelen geçen araçlar üzerime su fışkırttı. Telefon suya girip çıkmış gibi oldu. Telefonumun kesin bozulacağını düşündüm ama eve geldiğimde hiçbirşeyi yoktu ve çalışıyordu. Sizce telefonda kalıcı bi hasar oluşmuş mudur? (Telefonumu kılıf ve kırılmaz camla kullanıyorum)
Android sürümü: 9 PKQ1.190616.001
1. Bataryamın durumunu nasıl öğrenebilirim?
2. Cihaz ve bataryanın ömrünü uzatmak için tavsiyeleriniz var mıdır?
3. Orijinal şarj cihazı hangi siteden ve hangisini önerirsiniz? (Linkini atarsanız sevinirim)
4. Beş aydır çakma şarj cihazı kullanıyorum. Cihaza ne gibi zararlar verir?
5. Şarjın daha uzun gitmesi için neler yapabilirim?
6. Cihazın ısısını nasıl öğrenebilirim?
7. Ahizenin sağında güneşli havalarda mor renkli birkaç yuvarlak görüyorum. Bunlar nedir?
8. Son olarakta telefonum cebimdeyken şiddetli sağanak yağmurda kilometrelerce yürüdüm. Gelen geçen araçlar üzerime su fışkırttı. Telefon suya girip çıkmış gibi oldu. Telefonumun kesin bozulacağını düşündüm ama eve geldiğimde hiçbirşeyi yoktu ve çalışıyordu. Sizce telefonda kalıcı bi hasar oluşmuş mudur? (Telefonumu kılıf ve kırılmaz camla kullanıyorum)