Soru Rn7 sizce kötü bi cihazmi

Sen 123

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Salih Byrktr
Cihazım
Redmi note 7
Konular
101
Merhabalar arkadaşlar.Rn7 sizce artık kötü bir cihazmi.?çünkü MIUI 12 güncellemesinde performans sorunları yüzünden durdurulan telefon sadece resmi note7..

Cevaplarınızı bekliyorum

gaslans06

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
1905
Cihazım
Yok
Konular
2
Redmi Note 7 kendi fiyat bandına göre gayet güzel cihaz bence (Yurtdışı olarak) Ben Redmi Note 7 alacaktım ancak yıllardır alışveriş yaptığım esnafımın elinde kalmadığı için Note 8 den yana tercih kullandım. Miui 12 güncellemesi durdurulmuş olabilir üstünde çalışılır gerekli optimize işlemler yapılır tekrar dağıtılır diye düşünüyorum. Alıp kullanan ve oldukça memnun olan çevremde çok var bizce değilde sizce kötü yada iyi olduğu önemli. Başkalarının düşüncesinin pek önemi olmadığını düşünüyorum bu konularda önce siz karar vereceksiniz hocam ki konu konsepti gereği bana sorarsanız gayet iyi bir f/p cihazı.

Oyla:

Mi6kullanicisi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren Karakur
Cihazım
Mi 6
Konular
142
hayır, gayet güzel cihaz. bi' dünya custom ve aosp rom var rn7 için. global için konuşacaksak rn8 gibi lanet google uygulamaları yok, miui uygulamaları var. millet para kazanma yolunu bulunca yalan haberler arttı. beklemekte fayda var elbette gelecektir. açın bl kilidini twrp ile globalden kat kat güzel romları kurun rahatınıza bakın derim hem ram kullanımı, hem akıcılık, hem globaldeki berbat hatalardan arınmış olur telefonunuz. ekran süreniz uzar.

Oyla:

Kaan_M

°¯\_(ツ)_/¯°
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Meslek
Öğrenci
Konular
56
hayır, gayet güzel cihaz. bi' dünya custom ve aosp rom var rn7 için. global için konuşacaksak rn8 gibi lanet google uygulamaları yok, miui uygulamaları var. millet para kazanma yolunu bulunca yalan haberler arttı. beklemekte fayda var elbette gelecektir. açın bl kilidini twrp ile globalden kat kat güzel romları kurun rahatınıza bakın derim hem ram kullanımı, hem akıcılık, hem globaldeki berbat hatalardan arınmış olur telefonunuz. ekran süreniz uzar.
Tabi bir sorunu olmadığından emin olana kadar garantiyi bozma nerdeyse hepsi garanti sağlamıyor.

Oyla:

Sen 123

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Salih Byrktr
Cihazım
Redmi note 7
Konular
101
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Redmi Note 7 kendi fiyat bandına göre gayet güzel cihaz bence (Yurtdışı olarak) Ben Redmi Note 7 alacaktım ancak yıllardır alışveriş yaptığım esnafımın elinde kalmadığı için Note 8 den yana tercih kullandım. Miui 12 güncellemesi durdurulmuş olabilir üstünde çalışılır gerekli optimize işlemler yapılır tekrar dağıtılır diye düşünüyorum. Alıp kullanan ve oldukça memnun olan çevremde çok var bizce değilde sizce kötü yada iyi olduğu önemli. Başkalarının düşüncesinin pek önemi olmadığını düşünüyorum bu konularda önce siz karar vereceksiniz hocam ki konu konsepti gereği bana sorarsanız gayet iyi bir f/p cihazı.
Hocam ama MIUI 12 güncellemesinde performans sorunları ortaya çıkmş.

Oyla:

gaslans06

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
1905
Cihazım
Yok
Konular
2
Hocam ama MIUI 12 güncellemesinde performans sorunları ortaya çıkmş.

Hocam daha evvel Xiaominin güncelleme verip bu nedenlerle geri güncellemesini çektiği çok cihaz oldu ama eninde sonunda güncelleme geldi. Ben gelir diye düşünüyorum bir optimizasyon yapılır yani.

Oyla:

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Kötü cihaz olmakla alakası yok bunun. Her cihaz için onun sorumluluğunda olan geliştirici grubu oluyor. Bu grup MIUI 12'yi uyarlarken sorunlarla karşılaşınca geciktirmiş işte. Redmi Note 8 için de öyle kezâ: geldi ve askıya alındı. Sorunlar giderilince yeniden yayınlanacak.

Oyla:

CANPARD

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
1
Cihazım
Redmi note 10
Konular
14
F/P oranı olarak güzel ama miui 12 de yazılım sorunları yaşıyor düzeltme gelir diye bekliyoruz hayırlısı

Oyla:

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
F/P oranı olarak güzel ama miui 12 de yazılım sorunları yaşıyor düzeltme gelir diye bekliyoruz hayırlısı
MIUI 12 henüz stabil olarak çıkmadığı için çok doğal bir durum bu hocam. Beta romlarda yüzde yüz sorunsuz bir rom görmek olmuyor maalesef. :)

Oyla:
Üst Alt