- Adım
- levent
- Cihazım
- xiaomi mi 6
- Konular
- 19
Dedim ama romdan kaynaklı galibaApk yı kurduktan sonra gelen uyarılara evet deyin yeter.
Dedim ama romdan kaynaklı galibaApk yı kurduktan sonra gelen uyarılara evet deyin yeter.
Bildiğim kadarıyla 7.0 sürümleri miuiTR romda çalışıyor. ( kaynak: XiaoMiu ) Sizde çalışmıyorsa kullandığınız modülde sıkıntı vardır. Altta linkini verdiğim modülü magisk üzerinden flashlayınız.( Magisk son sürüm 20.0 olmasında fayda vardır.)Dedim ama romdan kaynaklı galiba
Büyük ihtimal rom ile alakalı hocam. Rom değiştirmeyi düşünürseniz çalışabilir. Açıkcası ben sadece google kamera için bile rom değiştirirdimDedim ama romdan kaynaklı galiba
Root olmadan denedim zaten rootlayınca gcam çalışıyor teşekkür ederim yinedeBildiğim kadarıyla 7.0 sürümleri miuiTR romda çalışıyor. ( kaynak: XiaoMiu ) Sizde çalışmıyorsa kullandığınız modülde sıkıntı vardır. Altta linkini verdiğim modülü magisk üzerinden flashlayınız.( Magisk son sürüm 20.0 olmasında fayda vardır.)
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Eu roma geçmenin vakti geldi o zamanBüyük ihtimal rom ile alakalı hocam. Rom değiştirmeyi düşünürseniz çalışabilir. Açıkcası ben sadece google kamera için bile rom değiştirirdim
Merhaba. Son sürüm hocam. Konu içeriğinde (ilk mesajda) ne yapmanız gerektiği anlatılıyor.Merhabalar Mi 9T kullanıyorum Gcam yükledim en son sürüm mü bu? Öyleyse eğer yapmam gereken ayarları söyler misiniz lütfen. Gcam sürüm 7 heralde buGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkürler rn7 ymis konu başlığı fark etmedim Gcam olunca atladım hemen kusura bakmayın forumda yeniyimMerhaba. Son sürüm hocam. Konu içeriğinde (ilk mesajda) ne yapmanız gerektiği anlatılıyor.
Sizin cihazınızdada çalışır bu sürüm. Fakat config dosyası nasıl sonuç verir bilmiyorum.Teşekkürler rn7 ymis konu başlığı fark etmedim Gcam olunca atladım hemen kusura bakmayın forumda yeniyim
Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mi9t de çalışıyor sıkıntı yokSizin cihazınızdada çalışır bu sürüm. Fakat config dosyası nasıl sonuç verir bilmiyorum.