Yardım RN7 MIUI 11 Bildirim Problemi ?

Coilover

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Birol
Cihazım
NOTE 6 PRO
Konular
11
Arkadaşlar merhaba,

* Büyük bir problemim var.

Telefon ekranına bildirim düştüğünde ekranın ışığının yanıp bildirimi göstermemesi problemi. Bildiğiniz telefon bildirim gelince ötüyor. Fakat ekran tamamen simsiyah ve tepkisiz hiç bir şekilde yanmıyor. Bir önceki sürümde böyle bir sıkıntı yoktu. Mi Band 4 ve Mi Airdots bağlı telefonda bunlar ile alakalı bir durum olabilir mi ?

Desteğinizi bekliyorum. Umarım çözülür facepalm~~

Son düzenleme:

Sen 123

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Salih Byrktr
Cihazım
Redmi note 7
Konular
101
Arkadaşlar merhaba,

* Büyük bir problemim var.

Telefon ekranına bildirim düştüğünde ekranın ışığının yanıp bildirimi göstermemesi problemi. Bildiğiniz telefon bildirim gelince ötüyor. Fakat ekran tamamen simsiyah ve tepkisiz hiç bir şekilde yanmıyor. Bir önceki sürümde böyle bir sıkıntı yoktu. Mi Band 4 ve Mi Airdots bağlı telefonda bunlar ile alakalı bir durum olabilir mi ?

Desteğinizi bekliyorum. Umarım çözülür facepalm~~
Hocam rn7 ye miui 11 geldi mi?

Oyla:

Coilover

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Birol
Cihazım
NOTE 6 PRO
Konular
11
Hocam yok mudur bu sorunu yaşayan çok zor bir durum ya. Sadece bende mi ekran uyanmıyor headbang~~

Oyla:

Marechal

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi 10T
Konular
9
Öncelikle bu sorunu hangi uygulamada yaşıyorsun? Çünkü bazı uygulamalar Miui işletim sistemine uyumlu olmuyor, örneğin bi sohbet uygulaması var bende ve bu uygulamanın kayan bildirimlerde mesaj içeriğini gösterme seçeneği var onu kapatıyorum ama hala gösteriyor.

Oyla:

Coilover

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Birol
Cihazım
NOTE 6 PRO
Konular
11
Öncelikle bu sorunu hangi uygulamada yaşıyorsun? Çünkü bazı uygulamalar Miui işletim sistemine uyumlu olmuyor, örneğin bi sohbet uygulaması var bende ve bu uygulamanın kayan bildirimlerde mesaj içeriğini gösterme seçeneği var onu kapatıyorum ama hala gösteriyor.

Tamamında yaşıyorum hocam. Telefona ne gelirse gelsin ekran uyanmıyor. Sadece birisi aradığı zaman ekran açılıyor. Hiç bir şekilde diğer türlü ekran uyanmıyor ! sadece ses geliyor görüntü yok. Çok kötü bir şey ya.

Oyla:

ykaptan41

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
halil
Cihazım
Redmi note7
Konular
2
Bildirim ayarlarından bildirimlere izin vermeniz gerekir. Otomatik olarak kapandı güncellemeden sonra.

Kilit ekranı bildirimleri, kayan bildirimler, bildirim rozetleri menülerine girerek uygulamalara izin vermeniz gerekmekte. Bende herhangi bir sorun yok.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Galerideki, çentiğin içine girip ay gibi bakma konusunu anlamadım.
Ekran görüntüsü almıştım ama gönderemedim dediğiniz ayarları yapmama rağmen kayan bildirimler konusunda miui temalarında maalesef sabit kalıyor ios temalarında kayan bildirimler çalışıyor redmi note 7 global rom saygılar ve hayırlı bayramlar dilerim.

Oyla:
Üst Alt