Önerilen ayarlar konu içeriğinde mevcuttur hocam.V9'u indirdim ama önerilen ayarlar nedir hocam?
Teşekkürler bu arada.
Sayın hocam bu fotoğrafları çekmek için hangi ayarları kullandınız ciddi manada etkileyiciGoogle kamera ile çektiğiniz resimleri konu altında paylaşabilirsiniz.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Vakitten dolayı yeni çeviri hazırlayamadım. V5 e yaptığım çeviriyi kullanıyorum halen, o yüzden v5 yazıyor. Yani bir sorun yok, sürümünüz v9.Hocam ben v9u indirdim ayarlar/(en altta)hakkında'ya tıklatınca v5 indirdiniz diyor siyah beyaz ve zoom yeri ingilizce. Türkçe çevirisini güncellerseniz güzel olur hocam .
Ekstra bir ayar yapmadım, uygulama verilerini sıfırladıktan sonra kalan stock ayarları kullanıyorum.Sayın hocam bu fotoğrafları çekmek için hangi ayarları kullandınız ciddi manada etkileyici
Google kamera ile çektiğiniz resimleri konu altında paylaşabilirsiniz.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
İlk ekran görüntüsünü ben vereyim o zamanPixel 4 ile gelen Google Kamera 7 yakında burada!