Uygulama [RN7-Lavender] Google Kamera 6.3.017 V9 [ TÜRKÇE ] [ GÜNCEL-SON SÜRÜM ]

Virtue

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem
Cihazım
Mi Band 4
Meslek
Reklam
Konular
7
Peki hocam son sorum.(sizide yordum ama)4k video çekebiliyorya 4k fotoğraf da çekebiliyor mu?
4k video Gcam'de var ama kaydedip izle yine o performansı vermiyor, o da yazılımla oluyor işte. Keşke gerçek 48 çekse ama maalesef :D Ben AI modda kullanıyorum çok memnunum, işimi görüyor

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mevcetin

Mevlüt Çetin
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt Çetin
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Art Director
Konular
162
Peki hocam son sorum.(sizide yordum ama)4k video çekebiliyorya 4k fotoğraf da çekebiliyor mu?
Fotoğrafta 4k boyutunu kullanmak pek doğru olmaz. 3840x2160 4k videonun çözünürlüğüdür. Çekmiş olduğumuz fotoğrafların boyutu her türlü daha büyük.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

4k video Gcam'de var ama kaydedip izle yine o performansı vermiyor, o da yazılımla oluyor işte. Keşke gerçek 48 çekse ama maalesef :D Ben AI modda kullanıyorum çok memnunum, işimi görüyor

4k video yazılım değil hocam angel~~ Telefonumuz 4k videoyu destekliyor. Gcam ve play storedan indireceğiniz birçok kamera uygulamasında 4k seçeneğini göreceksiniz. Ama ful hd 30 fps tadını vermiyor.

Virtue

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem
Cihazım
Mi Band 4
Meslek
Reklam
Konular
7
Fotoğrafta 4k boyutunu kullanmak pek doğru olmaz. 3840x2160 4k videonun çözünürlüğüdür. Çekmiş olduğumuz fotoğrafların boyutu her türlü daha büyük.

4k video yazılım değil hocam angel~~ Telefonumuz 4k videoyu destekliyor. Gcam ve play storedan indireceğiniz birçok kamera uygulamasında 4k seçeneğini göreceksiniz. Ama ful hd 30 fps tadını vermiyor.
30 fps çok bayıyor beni ya, kaliteden ziyade akıcılıkta çok önemli bence o yüzden beni hiç tatmin etmedi açıkçası

mevcetin

Mevlüt Çetin
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt Çetin
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Art Director
Konular
162
30 fps çok bayıyor beni ya, kaliteden ziyade akıcılıkta çok önemli bence o yüzden beni hiç tatmin etmedi açıkçası

Tabiki 60 fps akıcı oluyor hocam. Ama ben video sabitlemede kullanıyorum o yüzden 30 fpsde takılı kaldım angel~~

batubakir

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Batu
Cihazım
Mi Note 3
Konular
3
Elinize sağlık

Son düzenleme:

alikemal42

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ali
Cihazım
Redmi note 7
Konular
7
Çekilen resimleri portre de dahil nasıl galeri ilk ekrana kaydederiz. Ayrı klasöre atıyor çekilen resimleri

lsaml

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
39
Merhaba Redmi Note 7 Eu Rom için v5 tüm konuya baktım ama linkini bulamadım yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleme:

Sefa B.

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sefa
Cihazım
Xiaomi
Konular
16
Görüntü formatını jpeg olarak değiştirip fotoğraf çekince 1,2 saniye sonra birden yok oluyor. V8 kullanıyorum.

mevcetin

Mevlüt Çetin
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt Çetin
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Art Director
Konular
162
Merhaba Redmi Note 7 Eu Rom için v3 tüm konuya baktım ama linkini bulamadım yardımcı olabilir misiniz?
V3 ingilizce var hocam konuda.

Çekilen resimleri portre de dahil nasıl galeri ilk ekrana kaydederiz. Ayrı klasöre atıyor çekilen resimleri
Normal resimleri DCIM/kamera konumuna kaydeder. Ayarlar kısmında portre bölümünün altında DCIM/Kamera konumuna kaydet seçeneğini aktif ederseniz portre resimlerde aynı konumuna kaydedilir.

Görüntü formatını jpeg olarak değiştirip fotoğraf çekince 1,2 saniye sonra birden yok oluyor. V8 kullanıyorum.
Jpeg mi yaptınız yoksa raw mı hocam?
Google fotoğrafları etkinleştirip öyle denermisiniz.

Üst Alt