- Adım
- Süha
- Cihazım
- Xiaomi Redmi
- Konular
- 1
Bende Mi Mix 3 için soracağım. Eski versiyonu kullanıyorum. Başarılı ama yeni güncelde fixlenen maddeler vardır diye düşünüyorum.
Bulamadim hocam
Konudaki sürümleri denedinizmi hocam ?Bende Mi Mix 3 için soracağım. Eski versiyonu kullanıyorum. Başarılı ama yeni güncelde fixlenen maddeler vardır diye düşünüyorum.
Hangi sürümü kullanıyorsunuz ?Hocam uygulamada bazen portre moduna alıp fotoğraf çekmeye çalışınca çekmiyor. Deklanşöre basıyorum basıyorum çekmiyor fotoğrafı.Sadece portrede çekmiyor ama,kameraya geçip çektiğimde çekiyor hemen.Çözemedim ve sinir oldum. Nerde sorun var
Üstat gönderdiğim videodan bahsettiğim sorun anlaşılabiliyor değil mi?Bu konuyu araştırmaya devam ediyorum hocam.
Eşimde de RN7 var, ondaki GCam'de de aynı sorunu yaşıyoruz.Sorun anlaşılıyor. Ben v5 de böyle bir sorun yaşamazken sizin yaşamanız garip.
Evet üstat. Hatta tüm versiyonları da denedim.Benim verdiğim sürümümü kullanmaktasınız? V5 i.
Konu hakkında bir gelişme olursa sizi bilgilendireceğim. Fakat ben video çekimleri için stock kamerayı kullanıyorum. Google kameradan daha başarılı buluyorum video konusunda. Özellikle 30fps EIS özelliği muhteşem iş görüyor.Evet üstat. Hatta tüm versiyonları da denedim.